Konstantīna Bogomolova imidža skola un portāls DELFI noslēdz vasaras stila pārvērtību projektu "Pārvērtības 2009". Pieteikšanās stila pārvērtībām ir beigusies, un notikusi lasītāju balsošana par labāko šīs vasaras stila pārvērtību. Tagad esam apkopojuši balsošanas rezultātus un pateicamies visiem par vērtējumu!

Lasītāju balsojuma rezultāti

Nedēļu ilgās balsošanas rezultātā no piecām DELFI Sievietēm stila pārvērtību dalībniecēm vislabāko novērtējumu ir saņēmusi Laima (ar vidējo atzīmi - 3,9 punkti no 5), bet no piecām DELFI Woman dalībniecēm mūsu lasītājas par labāko stilistu darbu ir atzinušas Innas (3,6 punkti no 5) stila pārvērtības. Balsojumā piedalījās 299 cilvēki. Pārējie rezultāti ir sekojoši:

  • Valija Ieva - 3,7 punkti.
  • Irita - 3,6 punkti.
  • Natālija (30. g.), Valentīna un Dace - 3,3 punkti.
  • Natālija (32. g) un Oksana - 3,2 punkti.
  • Kristīne - 3 punkti.

Laimas stila pārvērtības

Apsveicam visus stilistus, kuri veica šīs stila pārvērtības!

Imidža dizains: Aleksandrs Vereničs, Zanda Bārda, Irina Gromova (Bogomolov' Image School Latvia).

Meikaps: Irina Gromova.

Frizūra: Pāvils Parhomenko (salons M Studio).

Darba vadītāja: Ilona Pokallo.

Foto: Aleksejs Belokopitovs (www.alexstudio.lv).

Innas stila pārvērtības

Apsveicam visus stilistus, kuri veica šīs stila pārvērtības!

Imidža dizains: Ieva Grustiņa-Milberte, Zanda Ābele, Kate Osetrova (Bogomolov' Image School Latvia).

Frizūra: Oļseja Zinkova (salons Maija).

Meikaps: Ineta Lesīte (Stila Studija).

Kosmētikas procedūras un uzacu korekcija: Sarmīte Loce (skaistumkopšanas salons Neroli).

Darba vadītāja: Tatjana Keldere-Zeidaka.

Fotogrāfs: Aleksejs Belokopitovs, www.alexstudio.lv.

Par projektu "Stila pārvērtības"

2009. gada pavasarī un vasaras sākumā mēs piedāvājām iespēju ikvienai DELFI lasītājai pieteikties fantastiski aizraujošam eksperimentam - stila pārvērtībām. Lasītāju pieteikuma vēstules tika nodotas tieši Konstantīna Bogomolova studijas stilistiem, kuri izvēlējās piecas projekta dalībnieces no DELFI Sievietēm sadaļas lasītājām un piecas no DELFI Woman (DELFI sadaļas sievietēm krievu versijas) lasītājām. Izvēlēto desmit dalībnieču stila pārvērtību process tika atspoguļots fotoreportāžā DELFI Sievietēm. Dalībnieču stila veidošanu veica profesionāli stilisti, vizāžisti un frizieri, bet fotogrāfijas uzņēma profesionāls fotogrāfs.


Arī pagājušajā gadā šo iespēju izmēģināja vairākas mūsu lasītājas (iepriekšējā gada stila pārvērtības var apskatīt sadaļā "Pārvērtības", kur atrodas fotoalbumi, raksti par pārvērtību norisi un to rezultātiem u.c. materiāli).

Par projekta "Pārvērtības 2009" vadītājiem

Konstantīns Bogomolovs ir zinātņu doktors, stilists, imidža veidotājs, modes analītiķis un Bogomolova imidža skolas (Bogomolov' Image School) vadītājs. Viņš ir arī daudzu imidža un dizaina teorētisko un praktisko darbu autors. Bogomolovs ir gatavojis rakstus un fotosesijas Latvijas un ārzemju modes žurnālos, sadarbojies ar Latvijas televīzijas kanāliem stila un modes programmu veidošanā, strādājis kā imidža konsultants skaistumkopšanas salonos, sadarbojies ar modeļu aģentūrām.

Vairāk par Bogomolova imidža skolu var uzzināt mājaslapā: Bogomolov' Image School Latvia.

Fotogrāfs: Aleksejs Belokopitovs, www.alexstudio.lv.

Olga Trubņikova-Homicka ir pieredzējusi un jau atzinību ieguvusi imidža dizainere un vizāžiste. Viņa ir pasniedzēja mācību centrā Atelier&Bogomolov' Image School.

Olgas raksti par modi ir publicēti žurnālos "Fashion", "Люблю", "Kosmetik Baltikum" un citos. Olga ir uzvarējusi stilistu vizāžistu konkursā "Pārvērtības 2008" portālā DELFI (Latvija).

Olga Trubņikova-Homicka sadarbojas ar Latvijas apģērbu dizaineriem, piemēram, Cossmoss, Vassilisa, kā arī aktīvi piedalās projektos un konkursos dažādos interneta portālos un mājaslapās.

Stiliste sadarbojas ar dažādiem fotomāksliniekiem un fotostudijām, izstrādājot stilu un meikapu kinofilmām, modes skatēm, reklāmām un žurnāliem. Viņai ir arī sava privātprakse, kurā viņa veido klientu stilu, imidža maiņu vai palīdz izvēlēties garderobi, sniedz konsultācijas par kosmētikas lietošanu un jaunākajām modes tendencēm. Olga arī ražīgi sadarbojas ar pazīstamām studijām, skaistumkopšanas saloniem un klubiem Maskavā.

Olga Trubņikova-Homicka ir beigusi Konstantīna Bogomolova imidža skolu (Bogomolov' Image School "Image Design") Latvijā, Starptautisko meikapa ateljē Parīzē, meikapa kursus Latvijā: Make-up Base Course, Make-up High Level I "Retro Fashion", Make-up High Level II "TV, Photo, Podium"; Ņinas Gorluško mākslas studiju Maskavā (Nina Gorlushko Art Studio "Art Make-up").

E-pasts: olga.homicka@yahoo.com, tel. 29146982.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!