Jaunai, enerģiskai un mērķtiecīgai meitenei, kura mīl dzīvi, reizēm gribas kādas pārmaiņas. Vienu pēc otra sasniedzot savus nospraustos mērķus – kā, piemēram, gūstot panākumus regulāros pilatesa treniņos un veicot kapitālo remontu dzīvoklī – Laima nonāca pie secinājuma, ka lielisks papildinājums tam visam būtu arī pārmaiņas viņas ārienē.

Piemeklējot Laimai jaunu tēlu, stilisti ņēma vērā viņas intereses un hobijus. Laimai patīk vasara un jūra, veselīgs dzīvesveids, ceļojumi, skaista mūzika un Eiropas režisoru kinofilmas. Brīvajā laikā viņa brauc ar velosipēdu vai lasa romānus. Viņas vaļasprieks ir ornamentu izšūšana uz lieliem auduma gabaliem.

Stilisti centās akcentēt viņas ārienes labākās īpašības - sejas ādas svaigumu un izteiksmīgās līnijas sejā, kā arī viņas sievišķīgo figūru. Tika nolemts mainīt matu krāsu no tumšas uz gaišu medus toni, kas ļāva viest jaunajā tēlā vairāk siltuma. Jaunais pusgarais matu griezums un košais meikaps ienesa Laimas imidžā dinamiku un izteiksmīgumu. Laimas jaunajā garderobē valda dzīvesprieks un harmonija ar viņas iekšējo pasauli.

Delfi lasītāja Laima ir ļoti apmierināta ar piedalīšanos stila pārvērtībās un apgalvo, ka tagad jūtas ļoti iedvesmota: "Man ļoti, ļoti patika šis pasākums. Jūtos kā cits cilvēks. Šīs pārmaiņas dod man enerģiju, radās daudz ideju, ko vēl varētu pamainīt savā ārienē. Pēc stilistu ieteikuma es iegādājos jaunu kleitu, stiliste arī pamācīja, kā labāk lietot kosmētiku. Pateicoties šīm stila pārvērtībām esmu atradusi sev arī jaunu frizieri, kurš pie tam dzīvo netālu no manas mājas!"

Laima smejas, ka šis pasākums nesis krasas pārmaiņas, taču pozitīvā nozīmē: "Pēc stila pārvērtībām visi, kas mani pazīst, ieskaitot kolēģus, ir ļoti pārsteigti par rezultātu, pati arī to negaidīju. Agrāk izskatījos nepieejamāka, biju ļoti konservatīva savā ārienē, bet tagad jaunais stils liek man izskatīties atvērtākai un dzīvespriecīgākai. Man tagad nākas ar visiem iepazīties no jauna, citādi mani nepazīst: cilvēki, kuri mani nav redzējuši ilgāku laiku, uz ielas paiet man garām!"

Laima norāda, ka arī nedēļu ilgajā pārvērtību procesā bijuši kuriozi: "Veselu nedēļu mēs gandrīz vai dzīvojām kopā! Bija ļoti daudz komunikācijas, un es domāju, ka mēs nonācām pie ļoti laba rezultāta. Iesākumā stilistiem bija tāda traka ideja nogriezt manus matus pavisam īsus. Es tam pretojos un gandrīz vai gribēju aizbēgt no šī pasākuma, taču tad es sapratu, ka mēs par visu varam vienoties. Mēs pat devāmies uz parūku salonu, lai izmēģinātu dažādus frizūru variantus. Beigās mēs vienojāmies par variantu, kas visiem patīk. Gribu pateikt lielu paldies visiem stilistiem par darbu! Šī pārmaiņas man patīk, un esmu nolēmusi pie tām arī turēties kādu laiku."

Imidža dizains: Aleksandrs Vereničs, Zanda Bārda, Irina Gromova (Bogomolov' Image School Latvia).

Meikaps: Irina Gromova.

Frizūra: Pāvils Parhomenko (salons M Studio).

Darba vadītāja: Ilona Pokallo.

Foto: Aleksejs Belokopitovs (www.alexstudio.lv).

Apģērbi un aksesuāri:

Džinsu jaka - Levi's (Levi Strauss&Co), Ls 87,99

Oranžā kleita - Mango, Ls 41,90

Oranžā josta - Mango, Ls 13,90

Krāsainās kurpes - Mango, Ls 49,90

Citronkrāsas somiņa - Global (t/c Stockmann), Ls 31,40

Citronkrāsas zeķes - Dolce Donna (t/c Origo), Ls 1,99.

Zilās krelles - Caramelles, Ls 3,99

Citronkrāsas koka aproce - Caramelles, Ls 3,99

Tirkīzkrāsas aproce - Lindex, Ls 3,95

Fotoalbumā:

Fuksiju krāsas bolero - Lindex, Ls 12,95

Fuksiju krāsas rokassomiņa - Lindex, Ls 9,95

Melnas, austrumnieciska stila bikses - Monton, Ls 39,00

Rozā kurpes - Guess (t/c Stockmann), Ls 100,00

Metāla stīpiņu aproce - Caramelles, Ls 4,50

Fuksiju krāsas aproce - Caramelles, Ls 3,49

Sudrabkrāsas matu lenta - Caramelles, Ls 2,00

Sudrabainās krelles - Caramelles, Ls 3,99

Melnās krelles - Caramelles, Ls 2,99

Metāla auskari - Caramelles, Ls 1,50

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!