Tantras saknes meklējamas hinduistu un budistu tradīcijās Indijā. Tā nav reliģija, tāpēc nevienam nav jāpieņem kaut kāda garīga ticība. Tantra drīzāk ir jebkura dzīvesveida piedeva. Tas ir virziens un ceļš, kas ietver arī tantriskā seksa praksi – rituālus seksualitātes un garīguma līdzsvara atrašanai. Tāpēc, ja vēlies ienest garīgumu guļamistabā, ņem par paraugu tantriskā seksa piekopēju "maithunu" jeb seksuālo savienošanos.

Sagatavojies garīgi. Sakrusto kājas un kaila apsēdies uz gultas malas. Mēģini iedomāties savu "trešo aci" pierē. Iztēlojies, ka tā izskatās kā sveces liesma. Domā, kā tā dejo un plīv. Tas tev palīdzēs atbrīvoties no citām nevajadzīgām domām.

Sagatavojies fiziski. Seksuālos sakarus nevar uzskatīt par tantriskiem, ja tie nesākas ar rituālu mazgāšanos. Vannošanās ir simboliska sava ķermeņa tempļa sagatavošana svētkiem. Saziepējies ar smaržīgām ziepītēm. Apbrīno savas ķermeņa formas un vienreizīgumu. Īpašu uzmanību pievērs erogēnajām zonām, kas ir tavas seksualitātes mājvietas. Ļauj ūdenim aizskalot ziepju putas. (Papildus vari noskūt visas ķermeņa intīmās zonas. Tas pastiprinās gan tavu, gan partnera jūtīgumu.) Noslaukies ar tīru, mīkstu dvieli. Ietērpies zīda uzsvārcī vai tuvojies partnerim kaila.

Sagatavo telpu. Iededz divas sveces. Liesma simbolizē garīgu padošanos. Parūpējies par krēslu istabā vai izslēdz gaismu vispār. Uzliec mūziku (ieteicams "zemes" elementa mūziku) un uzliec atkārtošanas režīmā, lai tā pēkšņi nebeigtos. Skaļi nevajag. Mūzikai ir jāpulsē lēnām, ritmā 1:1. Vēlāk, sākot priekšspēli un mīlējoties, jūsu kustībām ir jāatspoguļo šis ritms.

Pirms ķeraties pie lietas, kopā ar partneri ieturiet vieglu maltīti, godinot Zemi. Siers un augļi būtu pašā laikā. Izdzeriet glāzi sarkanā vīna - tas ir obligāts tantriskā seksa dzēriens, jo simbolizē asinis, mūsu dzīvības plūdumu.

Izrunājieties. Ja kāds no jums ir par kaut ko norūpējies, vajadzētu to pastāstīt, atbrīvot savu sirdi, lai pilnībā varētu koncentrēties gaidāmajam rituālam. Tas palīdzēs panākt vienotības sajūtu ar partneri. Viņa raizes ir jūsu raizes, un jūsu raizes - viņējās.

Tālāk jau zināsi, kā rīkoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!