Foto: stock.xchng
Nimfomānija - tā ir patoloģiska dzimumtieksme sievietēm, kas izpaužas kā nevaldāma tiekšanās pēc dzimumsakariem ar dažādiem partneriem (vīriešiem analoģiska novirze tiek dēvēta par satiriāzi).
Šī sindroma iemesli var būt gan uzmācīgi stāvokļi, gan agresīvas tendences - tieši tie nosaka nekontrolējamo uzvedību, kas vērsta uz seksuālo kontaktu ar ikvienu cilvēki neatkarīgi no viņa izskata, vecuma un pat dzimuma.

Pirmkārt, tā ir psihiska slimība. Tiem, kuriem šķiet, ka sieviete, kas nodarbojas ar seksu 20 reizes dienā, ir pilnībā normāla, pašiem vajadzētu apmeklēt kādu speciālistu. Šīm sievietēm sekss ir nepieciešams tāpat kā salvetes tiem, kas saaukstējušies: izšņauca un uz stundu par iesnām aizmirsa. Parasti šīs slimības iemesli ir hipotalāma vai limbiskās sistēmas darbības traucējumi, kas radušies pārciestu neiroinfekciju (encefalīts, meningīts) rezultātā, galvas smadzeņu traumas vai audzējs, narkotiska intoksikācija u.c. simptomi, kas ar seksu vispār nav saistīti.

Otrkārt, nimofomānes reti sasniedz orgasmu. Šis ir tas gadījums, kad kvantitāte pārsniedz kvalitāti. Viņas spēj nomocīt vīriešus līdz spēku izsīkumam, turklāt pētījumi liecina, ka nimfomānes pat netēlo orgasmu, kā to dara daudzas citas pieklājīgas sievietes.

Treškārt, nimfomānes ir nepastāvīgas. Tā kā viens no psiholoģiskajiem šīs slimības izskaidrojumiem ir tāds, ka nimfomānes nav saņēmušas pietiekamu mīlestības devu bērnībā, tādēļ tas ir viens no patoloģiskiem veidiem, kā "mīlēt" pasauli, un, protams, ka viņas nav spējīgas uz pieķeršanos vai ilgstošām attiecībām. Statistika rāda, ka ar vienu partneri viņas spēj realizēt maksimums 5-6 dzimumaktus.

Ceturtkārt, viņas ir infekciozas. Faktiski ir minimālas iespējas, ka ar tādu dzīvesveidu nimfomāne nesaķers vismaz kādu seksuāli transmisīvo slimību, jo straujajās attiecībās reti kad tiek domāts par izsargāšanos. Ja nimfomāne neatcerēsies jūsu seju, viņa tomēr var iedāvāt venerisko slimību buķeti.

Piektkārt, nimfomānēm ir tieksme pēc lieliem dzimumlocekļiem. Tas gan ir viegli izskaidrojams: tā kā tieksme šīm sievietēm ir nevis pēc vīriešu dailes, spēka vai maka, bet tikai tendēta uz baudu, tad nimfomānes cenšas izvēlēties (ja ir izvēle) vīriešus ar pēc iespējas lielākiem dzimumlocekļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!