Kaisles liesmas uzturēšana attiecībās prasa laiku un enerģiju. Bet, ja tu patiešām vēlies, lai attiecības ar mīļoto vīrieti atdzimtu no pelniem un iekvēlotos ar jaunu sparu, iesakām tev rīkoties atbilstoši sekojošajiem punktiem.
  1. Pievērs uzmanību partnera aplidošanai. Vai atceries visus uzmanības apliecinājumus, ar kuriem attiecību sākumā tu savam partnerim liki justies īpašam? Ir vērts arī tagad mazliet papūlēties, lai atjaunotu padzisušās jūtas.
  2. Ieplāno laiku, kuru jūs regulāri pavadīsiet divatā (īpaši piemērotas šim nolūkam ir brīvdienas vai nelieli atvaļinājumi). Dodieties kopīgās pastaigās, sarunājiet nelielus randiņus, pasēdiet kopīgi un parunājiet, dodieties izbraucienos ar velosipēdiem vai ejiet iepirkties.
  3. Centies jūsu tikšanās padarīt biežākas. Jo biežāk nodarbosieties ar seksu, jo spēcīgāka būs jūsu vēlme pēc savstarpējas tuvības. Atceries arī par to, cik svarīgs ir fiziskais kontakts. Maigus pieskārienus savam partnerim vari veltīt gan virtuvē, gatavojot pusdienas, gan viesībās, gan stāvot rindā pārtikas veikalā.
  4. Mēģini palūkoties uz savu partneri no neierasta skata punkta. Nekādā gadījumā nesāc izturēties pret viņu kā pret apnikušu ikdienas dzīves sastāvdaļu. Centies saskatīt viņā tās vērtīgās īpašības, kuru dēļ tu vispār uzsāki attiecības ar šo cilvēku.
  5. Arī pieaugušu cilvēku dzīvē ir vieta jokiem, jautrībai un rotaļīgai uzvedībai. Patiesība spēle ir pat ļoti veselīgs laika pavadīšanas veids. Turklāt jautrība un smiekli ir lieliski dzimumtieksmes veicinātāji.
  6. Ja jums ir mazi bērni, parūpējies par to, lai jums abiem regulāri būtu brīvs laiks, ko jūs pavadāt divatā bez bērnu klātbūtnes. Pieņem aukli vai sarunā ar kādu citu pāri pārmaiņus pieskatīt viens otra bērnus. Lai gan vecāki dažkārt jūtas vainīgi, ka uz brīdi pametuši bērnus, neaizmirsti, ka apmierināti un laimīgi vecāki ir pats labākais, ko var novēlēt bērniem.
  7. Sadaliet savā starpā mājas darbus. Bet vēl labāk - dariet tos kopīgi. Kopīga grūtību pārvarēšana satuvina. Darot mājas darbus kopīgi, jūs iegūsiet vairāk laika un enerģijas mīlestībai.
  8. Seksā izmēģiniet dažādas pozas un centieties atraisīt fantāziju. Iedvesmu vari smelties seksa rokasgrāmatās, piemēram, "Kamasutrā".
  9. Atstāj mīļotā vīrieša portfelī vai automašīnā pikantas zīmītes (piemēram, apraksti savu iecienīto erotisko fantāziju). Nosūti viņam erotiska satura elektronisko vēstulīti (tikai nekādā gadījumā šim nolūkam neizmanto darba e-pastu, jo darba devējs var izlasīt vēstules, kuras tu saņem darbā). Pusdienas pārtraukumā piezvani savam vīrietim un pastāsti viņam, ko tu vēlētos ar viņu darīt pēc darba, un vēlāk kopīgi īstenojiet šīs fantāzijas.
  10. Publiskā vietā iečuksti viņam ausī, cik ļoti tu viņu gribi, lai iekārdinātu viņu kaislīgam seksam, kas sekos pēc tam.
  11. Nekautrējies publiski flirtēt ar savu partneri - tādējādi tu rosināsi viņa vēlmi pēc tevis.
  12. Centies ierobežot ikdienas stresu, nodarbojies ar sportu un parūpējies par veselīgu diētu. Stress un slikta veselība dzimumdzīvi ietekmē ļoti nelabvēlīgi.
  13. Kopīgi dodieties iegādāties apakšveļu un/vai intīmpreces. Izmanto pikantu veļu un seksa rotaļlietas, lai seksu padarītu daudzveidīgāku.
  14. Sarīko savam partnerim striptīza priekšnesumu. Uzliec ritmisku, erotisku mūziku, kas radīs attiecīgo noskaņojumu. To darot, nekādā gadījumā neaizmirsti, ka šis process jāuztver ar humoru.
  15. Divatā ar partneri izspēlējiet kādu erotisku filmas, grāmatas vai aizliegtas fantāzijas sižetu.
  16. Sagādā savam vīrietim kādu patīkamu pārsteigumu - pagatavo viņam izsmalcinātu maltīti, noorganizē kopīgu braucienu uz laukiem, romantiskas vakariņas vai džeza bāra apmeklējumu.
  17. Pavadiet kādu nakti viesnīcā vai dodieties pārgājienā ar teltīm. Izvēlies seksam netradicionālāku vidi - virtuvi, viesistabu vai kādu citu vietu, katrā ziņā, nedariet to un vienīgi tikai gultā.
  18. Palutiniet viens otru ar ilgām, nesteidzīgām un jutekliskām masāžām. Ar pirkstu galiņiem iztausti ik katru vietiņu viņa ķermenī. Taču masāžas laikā atturieties no dzimumakta - šādi uzkrāta seksuālā spriedze ļaus daudz asāk izbaudīt seksu nākamajā mīlēšanās reizē.
  19. Arī ar šķietamiem sīkumiem reizēm var sagādāt otram lielu prieku. Pasniedz viņam kādu mazu dāvaniņu, palasi priekšā kaut ko interesantu vai smieklīgu. Parādi, ka viņš tev ir svarīgs.
  20. Pamēģiniet nodarboties ar seksu, gaidot ierodamies ciemiņus. Steiga un situācijas bīstamība tikai saasinās jūsu izjūtas.
  21. Masturbē partnerim redzot un neļaujot viņam tev pieskarties. Kopīga uzbudināšanās kāpinās vēlmi vienam pēc otra.
  22. Aizejiet uz kādu klubu padejot. Izliecieties, ka izraugāties viens otru nejaušam vienas nakts mīlas sakaram (lai sajūtas būtu īstākas, varat doties uz klubiņu atsevišķi, nevis kopā).

Saistīts raksts: Pikantērijas - nelielas variācijas intīmo attiecību rutīnā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!