Foto: stock.xchng
Garlaicīgs mīlnieks - tas nebūt nav tas apzīmējums, par kuru sapņo vīrietis. Lai par tādu nekļūtu, jāņem vērā daži padomi.

1. Piesardzīgs. Tu nekad nekļūsi sievietes acīs seksīgs, ja gultā nemitīgi jautāsi "vai drīkst". Labs un pieredzējis mīlnieks vienmēr sapratīs, vai viņš dara pareizi un vai tas patīk sievietei. Muļķīgu jautājumu vietā izmantos citus paņēmienus - skatienus, pieskārienus, skūpstus.

2. Neromantisks. Protams, puķu un konfekšu periods jau sen ir pagājis, viņa ir pilnībā ir tavējā, kādēļ gan vēl tie visi nieki būtu vajadzīgi? Un tomēr pamēģini šad un tad pārsteigt savu mīļoto. Negaidīti uzaicini uz restorānu, uz spilvena atstāj zīmīti vai nosūti kārdinošu sms darba dienas vidū.

3. Paredzams. Nekas tā nekaitina sievieti, kā vīrieša paredzamā rīcība gultā. Ja viņa tev tiešām ir svarīga un vēlies saglabāt svaigumu attiecībās, lieto jaunus paņēmienus, ja parasti sekss ir ātrs un iekļaujaties piecās minūtēs, pārsteidz viņu pārvēršot to ilgstošākā spēlē.

4. Sekss bez kaisles. Tas ir vienkārši neizturami - mehānisks sekss, vienas un tās pašas kustības un pozas. Nodarbojieties ar mīlestību, nevis ar seksu, viņa to noteikti pamanīs un novērtēs.

5.Noteikta vieta seksam. Neierobežojiet sevi ar dīvānu. Dodieties uz pludmali, mežu, vai mašīnu - vienalga kur, lai gūtu jaunas sajūtas. Galu galā, ja nav citu variantu, arī virtuves galds un vannas istaba ir ļoti interesantas vietas.

6. Bailes no eksperimentiem. Kad vēlies attiecības saglabāt tik pat kaislīgas kā iepazīšanās pirmajās nedēļās, uzdrošinies eksperimentēt. Vari to pārrunāt romantisku vakariņu laikā, pie vīna glāzes, noskaidro, kas viņai vairāk patīk, kas liek justies neērti, un kas jau ir apnicis.

7. Pārlieka vai nepietiekama emociju izrādīšana. Vieni un tie paši vārdi, kas tiek atkārtoti vienos un tajos pašos brīžos, vai arī pilnīga klusēšana - tas viss ir vienlīdz garlaicīgi. Fantazē - saki sievietei patīkamus vārdus, tomēr skaties, lai tie būtu arī pietiekami oriģināli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!