60 procenti vīriešu apgalvo, ka cilvēku pievilcīgu dara viņa personība, tātad - parādi sevi no labākās puses un savaldzini viņu. Tomēr dažkārt šis process var būt arī mazliet sarežģītāks un iepazīšanās spēles var kļūt mulsinošas. Tikai 21 procents vīriešu uzskata, ka pievilcību nosaka ārējais izskats, taču mēs nebūt neapgalvojam, ka vīrieti var savaldzināt, neparūpējoties par savu izskatu. Šis process var būt laikietilpīgs, un, ja esi pārliecināta, ka esi atradusi savu "īsto vīrieti", tev jābūt labai stratēģei. Tas, vai viņš uzķersies uz tavas makšķeres, lielā mērā būs atkarīgs no tā, kur tu ej, kā tu ģērbies un kā izturies sabiedrībā. Daži vienkārši paņēmieni, kā likt viņam pamanīt tevi...

Maini frizūru. Lai gan vīrieši vispār ir slaveni ar to, ka nepamana sieviešu matu sakārtojuma izmaiņas, dažkārt jauna frizūra var kļūt par iemeslu, lai uzsāktu izšķirošo sarunu. Jaunajai frizūrai gan nav jābūt kliedzošai, piemēram, nekrāso rozā matu šķipsnas, taču glīts matu sakārtojums var pievērst viņa uzmanību.

Centies pagadīties viņam ceļā cik bieži vien iespējams, noskaidro, kādus bārus viņš apmeklē, kur viņš strādā vai kurā sporta zālē cilā svarus! Tomēr uzmanies, lai viņam nerastos priekšstats, ka tu viņu tīši izseko, tāpēc izturies it kā mazliet nevērīgi.

Kad saskrienaties, izliecies, ka tā ir tikai nejauša tikšanās, un esi savaldīga. Ja vīrietis kādu seju redz bieži, tā var izraisīt viņā interesi, tāpēc "nejaušas" sastapšanās var būt tev izdevīgas, un galu galā jums taču būs jāsāk arī sveicināties.

Tālāk, ja tu joprojām esi mīlestības meklējumos, pamēģini pajautāt, cik pulkstenis. Protams, tas ir diezgan neveikls iegansts sarunas uzsākšanai, taču pie viena tu vari notēlot, ka esi ļoti aizņemta, steidzies un ka tev kaut kur jādodas. Tāpēc nav nekādas vajadzības uzkavēties ilgāk viņa sabiedrība, tikai izturies dabiski un pārliecinoši. Ja viņš ir biroja dāmu mīlulis, centies arī darba apģērbā atļauties kādu pikantāku noti. Šim nolūkam lieliski noderēs spilgtākas krāsas tērpi, īpaši jau vasarā.

Ja tavs iecerētais strādā ar tevi vienā birojā, tuvākas iepazīšanās nolūkos vari izmantot kopīgus braucienus liftā - īpaši, ja jūs šajā šaurajā telpā esat divi vien un ir iespēja uzsākt aizraujošu sarunu. Ļauj viņam pieķert tevi flirtējot ar citiem puišiem, parādi viņam, ka neesi ar pliku roku ņemama un ka ar tevi viņam varētu būt ļoti interesanti. "Es tikai izliekos, ka esmu Samanta no "Sekss un lielpilsēta" - pārliecināta, droša un gatava izmēģināt jebko, un šķiet, ka šī taktika vienmēr izdodas! Es viņam tuvojos, iepazīstos, plivinu skropstas, purinu matus un droši dodos uzbrukumā," teica kāda studente, kuru visi uzskata par "randiņu karalieni".

Tātad, meitenes, viss ir atkarīgs no tā, kā jūs protat sevi pasniegt. Laba stāja ir obligāta. Taisna mugura un augsti pacelta galva rada gudra un par sevi pārliecināta cilvēka iespaidu. Ejot uz pirmo randiņu, vienmēr parūpējies par to, lai tev būt glīti nokrāsoti vai vismaz labi kopti nekrāsoti nagi, jo tu taču nevēlies, lai sarokojoties viņš ieraudzītu aplūzušus nagus ar nolupušu krāsu!

Viens no izšķirošajiem aspektiem iepazīšanās procesā ir arī acu kontakts. Ja tu laiku pa laikam ieskatīsies viņam acīs un pēc tam novērsīsi skatienu, tu viņu it kā pamudināsi pienākt pie tevis un stādīties priekšā! Taču neblenz uz viņu ar hipnotizētājas skatienu, tā tu viņu tikai aizbaidīsi. Paskaties uz viņu un tad lēni un uzmanīgi novērs skatienu. Tā tu viņam liksi saprast, ka pēti apkārtni un vēl neesi viņu izraudzījusies. Centies arī pati gūt prieku no šī iepazīšanās procesa, jo tā taču ir tikai spēle. Taču arī tajā patīkamāk tomēr ir uzvarēt, nevis zaudēt, vai ne?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!