Atbilde: Dvēseles radinieki noteikti ir, un ir ļoti iespējams, ka jūs atradīsiet cilvēku, ar kuru jums ir lieliska saskaņa. Tomēr daudzi cilvēki, kas vairo savu enerģiju un strādā ar sevi, saprot, ka ir ļoti grūti uzturēt "vecā stila" attiecības. Patriarhālie principi, uz kurām tās ir balstītas, ir ļoti ierobežojoši un bieži vien uzliek pienākumus un varu pār iesaistītajām pusēm.

Mūsdienās cilvēkiem, kuri garīgi apzinās sevi un attīstās, ir nepieciešama plašāka telpa, un bieži vien ir grūti atrast otru cilvēku, kurš ir pietiekami drošs, lai atvēlētu jums nepieciešamo brīvību. Es vienmēr esmu rekomendējis vispirms apprecēt pašam sevi. Es pazīstu cilvēkus, kuri ir piedzīvojuši formālas ceremonijas ar sevi vannas istabas spogulī. Vispirms appreciet sevi, esiet apmierināta ar sevi, esiet droša. Ja jūs pēc tam atradīsiet atbilstošu personu, kas arī ir pārliecināta par sevi un apmierināta, tad kopā varat veidot lielisku dvēseļu radinieku pāri.

Cilvēki ir ļoti sarežģītas būtnes. Jo mums ir tik daudz emociju, ar kurām jātiek galā, un problēmas, kas jāatrisina. Veiksmīgas attiecības ir atkarīgas arī no formālas komunicēšanās sistēmas, kas nenozīmē tikai īsas sarunas no rītiem un vakarā, kad vien jums ir kāda minūte laika. Jums ir regulāri jāpavada kopā vismaz stunda vai divas, noteiktā laikā, kad jūs varētu dalīties savās jūtās, pastāstīt savas raizes, nevainojot partneri. Arī jūsu partneris var pastāstīt par savām raizēm, un kopā jūs varat piestrādāt, lai viss notiek augstā enerģijas līmenī.

Ir svarīgi arī atcerēties, ka mūsdienās daudzu cilvēku enerģija ir tik ļoti svārstīga un ir tik daudz "gaismas stariņu", ka attiecības var būt ļoti nozīmīgas, lai arī īsas. Ātruma dēļ viss var mainīties, jūs varat konkrētajās attiecībās sasniegt visu, kas sasniedzams, un ātri vien doties tālāk.

Mans vecais skolotājs mēdza teikt, ka cilvēki saiet kopā, lai augtu, un tas ir kaut kas brīnišķīgs. Bet, protams, mūsdienās katrām attiecībām ir jāpiedzīvo bezgalīgi daudz pārmaiņu, jo sabiedrība mainās ātri un mēs dzīvojam ļoti enerģiskā laikā.

Par autoru:

Autors un lektors Stjuarts Vailds ir viens no mācības "palīdzi pats sev" sludinātājiem. Viņa runā netrūkst humora, pretrunību, asuma, un viņš aicina uz personības pārmaiņām.

Sarakstījis 11 grāmatas, kuru vidū ļoti veiksmīgais "Taos Quintet" ("Taos kvintets"), kas tiek uzskatīta par klasiku savā žanrā. Tajā ietilpst: "Affirmations" ("Apstiprinājumi"), "The Force" ("Spēks"), "Miracles" ("Brīnumi"), "The Quickening" ("Uzmundrināšana") un "The Trick to Money Is Having Some" ("Naudas īpatnība ir tās iegūšana"). Stjuarta grāmatas ir tulkotas 12 valodās.

Šī sleja ir no viņa grāmatas "Simply Wild" ("Vienkārši Vailds"), ko publicējusi izdevniecība "Hay House" (www.hayhouse.com).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!