Foto: Publicitātes foto
Par prieku tiem, kas plāno kāzas, ir iznācis pavisam jauns kāzu žurnāls "Precos!", ko izdod Latvijā populārākais kāzu portāls Precos.lv. Tā portālu Delfi informē žurnāla izdevēji.

Žurnāls būs nopērkams preses tirdzniecības vietās visā Latvijā un portālā Precos.lv. Izdevuma 128 lapaspusēs apvienota gadus krātā pieredze un inovatīvas idejas, kā padarīt kāzu dienu par vienreizēju un neaizmirstamu notikumu. Noderīgu informāciju atradīs ne tikai līgava un līgavainis, bet arī kāzu organizēšanā iesaistītie cilvēki un ikviens svinību viesis.

"Ņemot vērā lielo interesi par kāzu portālā Precos.lv atrodamajiem materiāliem un padomiem, kā arī diskusiju jautājumus par kāzu sagatavošanas procesu un norisi, esam patiesi gandarīti par to, ka lasītāju rokās nonāk pirmais mūsu veidotais kāzu žurnāls, kurā ir apkopots būtiskākais par un ap šo nozīmīgo notikumu," prieku pauž portāla un žurnāla galvenais redaktors Māris Pūce.

Žurnālā atrodamas idejas neatvairāmam kāzu tērpam un burvīgai veļai, kā arī jaunākajiem svinību stiliem. Tas palīdzēs izvēlēties atbilstošākos kāzu ielūgumus, ziedus, laulību gredzenus, viesību vietu, galda klājumu, ēdienkarti un dzērienus. Profesionāļi sniedz padomus, kā sevi sapost šim svinīgajam pasākumam, kā vislabāk izpildīt pirmo kāzu deju un kā pārvarēt pirmskāzu stresu, kā arī pieredzē par gatavošanos kāzām dalās Latvijā pazīstami vīrieši.

Ja vēl nav zināms, kādas kāzas rīkot, palīdzēs kāzu tests. Topošās ģimenes draugiem būs noderīgi uzzināt par pirmskāzu ballīšu rīkošanu un filmām, kas būtu jānoskatās. Savukārt vedēji atradīs vērtīgus padomus, kā bez starpgadījumiem aizvadīt šo dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!