Tu nevari izdomāt, ko ņemt līdzi uz meiteņu pirmskāzu ballīti? Ar vīriešu striptīzu vairs nepietiek. Vidusmēra vecmeitu ballītē par tradīciju kļuvušas krelles, boa, falliskas formas priekšmeti un slikta uzvedība.
Labāk paliks atmiņā tie pasākumi, kuros topošā sieva sevišķi izcelsies uz apkārtējo fona un darīs dažnedažādas trakas lietas. Lūk daži padomi.

1. Galvas rota

Vēlams, lai, ieraugot jautro dāmu pulciņu, ikviens pretīmnācējs zinātu, kas te notiek. Populāra galvassega šādā pasākumā ir miniatūrs plīvuriņš topošajai sievai, taču viņai galvā var likt arī spožu diadēmu, līgavas cepuri vai vēl labāk - smieklīgu parūku.

2. Saraksts ar uzdevumiem topošajai sievai

Sastādi un paņem līdzi sarakstu ar uzdevumiem, kas vecmeitu ballītes ietvaros būs jāpaveic topošajai sievai. Piemēram, var uzdot pasākuma vaininiecei sarūpēt prezervatīvus, piecu vīriešu vizītkartes, vīriešu bokseršortus un citus laupījumus.

Var likt viņai darīt nedaudz muļķīgas, bet ne sevišķi pazemojošas lietas, piemēram, dziedāt serenādi svešiniekam, dejot uz galda, ākstoties piezvanīt bijušajam draugam.

3. Sūkājami atribūti

Nākamajai līgavai var uztaisīt kaklarotu no ledenēm. Tad jāmeklē vīriešu kārtas brīvprātīgie, kas būtu ar mieru ar zobiem noņemt ledenes līgavai no kakla. Par katru kodienu var prasīt samaksu.

Var arī pielīmēt ledenes pie T-krekliņa un uzvilkt to līgavai.

4. Burleskas pieskaņa

Topošajai sievai var likt valkāt kaut ko ar piedauzīgu piesitienu, kas viņai liktu justies bīstamai, spējīgai uzdrīkstēties un nedaudz samulsušai. Ideāls aksesuārs šādiem nolūkiem ir spalvu boa. Ierosini, lai katra pasākuma dalībniece paņemtu līdzi kādu neķītru aksesuāru vai apģērba gabalu, kas vaininiecei tajā vakarā būs kādu brīdi jāvalkā.

5. Piepūšamā lelle

Viņš ir vienīgais vīriešu kārtas viesis, kuram šovakar atļauts piedalīties ballītē. Viņam jābūt kailam! Liec, lai topošā sieva visu vakaru viņu nēsā sev līdzi - to var ar roku dzelžiem pieķēdēt viņai pie rokas (tikai nepazaudējiet atslēdziņu). Var likt topošajai sievai lūgt pretīmnācējiem ziedot kādu apģērba gabalu, lai ietērptu lelli. Piepūšamais vīrietis būs arī piemērots mājas apstākļos rīkotā vecmeitu ballītē, kur nebūs piedzērušu īsto vīriešu, kam uzmākties.

6. XXX atribūti

Baidies iet uz intīmpreču veikalu? Laušanās cauri dzimumlocekļu džungļiem var būt ļoti nogurdinoša. Mūsu padoms: izvēlies falliskas formas kokteiļsalmiņus un glāzes vai pudelītes. Tā kā topošā sieva visu vakaru droši vien baudīs dzērienus, šie atribūti būs ideāli, turklāt tie izraisīs vispārējus smieklus un ļaus jums visām iejusties falliskas jautrības atmosfērā (paciņā ir vairāki salmiņi).

7. Fotoaparāti

Kad ballīte būs beigusies, par tā vakara enerģiju un jautrību liecinās tikai dažas miglainas atmiņas. Tādēļ ir svarīgi dokumentēt katru šī vakara mirkli. Paņem līdzi pāris fotoaparātus, lai neviens kadrs neietu zudumā cenzūras dēļ. Vedējmātei noslēgumā jāpaņem fotoaparāti (tie var būt arī vienreizējās lietošanas "ziepju trauciņi") un jāsargā tie tā, lai vēlāk šīs bildītes kāds neiedomātos izmantot šantāžas nolūkos.

Vēlams ļoti rūpīgi sagatavojies - vēlreiz pārliecinies, ka sarunātais šoferis visu ir pareizi sapratis, paņem līdzi mobilo tālruni, papildus naudu, vilciena sarakstus un pilsētas karti, ja tie nepieciešami, taksometra izsaukšanas numuru un apmeklējamo bāru sarakstu un tālruņa numurus.

Papildinformācija:
Vecmeitu ballīte: temati un idejas
Vecmeitu ballīte: kontrolsaraksts plānošanai
Kā sarīkot meiteņu pirmskāzu ballītes

Idejas internetā:
Erotiskie atribūti

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!