Lasītāja jautājums: Nejauši iemaldījos Delfi sadaļā “Sirdslietas”. Es esmu 21 gadus vecs un šķiet, ka man ir sarežģījumi personīgajā dzīvē:) Tieši attiecībā ar manu iemīļoto meiteni! Tādēļ vēlējos, lai Jūs pakomentētu šo situāciju.
Labi sākšu visu no sākuma! Mēs esam pazīstami jau no vidusskolas laikiem. Viņa bija klases skaistākā un gudrāka meitene un viņai vajadzēja atbilstošu puisi. Viņa uzsāka attiecības ar manu draugu un klasesbiedru, kurš tajā laika klasē bija visai iecienīts. Man tajā laikā pat nebija doma par to, ka mēs ar viņu kādreiz varētu būt kopā. Nezinu pat vai es gribēju! Pēc vidusskolas beigšanas viņu attiecības turpinājās, bet arī viņiem bija sarežģījumi, viņas māte bija kategoriski noraidoša attiecībā pret savas meitas puisi. Viņa no mātes daļēji ietekmējās, tādēļ vairākas reizes neveiksmīgi mēģināja pārtraukt šīs attiecības. Bet pēc kāda laika viņa palika stāvoklī un dzemdēja meitiņu.

Pieminēšu, ka pēc vidusskolas aizgājām mācīties uz vienu skolu, tas mūs ļoti satuvināja, mēs bijām labi draugi. Viņa dzīvo kopā ar vecākiem un mazo. Mans draugs mēģināja pierunāt viņu uz kopdzīvi - divas nedēļas viņa izturēja. Pirms kāda laika es sapratu, ka viņa man ir kas vairāk kā draugs, es viņai atzinos nu it kā pa jokam, taču pēc kāda laika (viņa laikam arī par to bija domājusi) mums izveidojās ciešākas attiecības. Arī viņa atzinās, ka mīl mani!

Pirms nedēļas pirmo reizi mums bija sekss, līdz brīdim, kad mēs nonācām līdz pašam galvenajam, viss bija kārtībā, taču pašā atbildīgākajā brīdī atklājās, ka viņa mani nejūt, es, ja godīgi, biju pārsteigts, jo līdz šim šādas problēmas man nebija bijušas! Arī es neko daudz nejutu! To droši vien var izskaidrot ar to, ka viņai ir bijušas dzemdības, taču, cik es zinu, tad pēc dzemdībām viņai ir bijis sekss ar manu draugu, kurš vēl tobrīd bija viņas puisis! Nekādas problēmas nav bijušas, vismaz viņa pār tām nav runājusi! Visa šī situācija, mani dara nervozu un uzdzen nelielus mazvērtības kompleksus. Nebiju domājis, ka 18 cm ir par maz! Varbūt vaina ir diametrā? Nesen biju pasērfot internetā un atklāju veselu gūzmu ar interneta lapaspusēm, kurās piedāvā palielināt .... par vairākām collām! Izklausās jau vilinoši, bet īsti neticas! Tas nav viss! Pēc šī dzimumakta viņa no manis sākusi izvairīties vismaz fiziski, varbūt man tā tikai liekas! Paralēli šīm problēmām mums ir problēma ar to, ka viņai un arī man ir ārkārtīgi maz laika šo attiecību veidošanai. Satiekamies dienā varbūt uz kādām 2 h un tas ir lekcijās.

Vēl joprojām mans draugs nezina, ka es mīlu viņa meiteni (bijušo). Viņš pat nezina, ka viņa ir jau bijusī, bet varbūt nav? Jo viņa viņam pateica, ka vēlas šīs attiecības uz gadu pārtraukt, lai viņš varētu nostabilizēties dzīvē. Nevaram neko darīt kopā, jo es viņai skaitos tikai draugs un viss. Viņa nevēlas, lai kāds par to uzzinātu, jo nevēlas sāpināt viņu un pat nezinu, kādēļ vēl?

Mūsu attiecības ir izveidojušās ļoti jocīgas, jo sākumā mēs bijām draugi un tikai pēc tam kļuvām mīļākie. Tas daudz palīdz, jo viņa man uzticas pilnīgi visā, es ceru. Taču arī apgrūtina mūsu attiecību veidošanos. Nu lūk, tādas tās lietas! Kādi komentāri?

PS. Ja šīs attiecības nonāktu atklātībā, mēs abi daudz zaudētu, taču es esmu par to! Viņa nē! Es viņu varu zaudēt, ja rīkošos kā pats gribēšu. Un liekas, ka zaudēšu, ja turpināsies kā līdz šim! Bezizejas situācija! Gaidīšu atbildi!! Jau iepriekš pateicos!

Atbild Latvijas Ģimenes Centra psihoterapeits-seksopatologs dr. Boriss Doņņikovs:

Varbūt Jūsu draudzene vēl nespēja atbrīvoties no morālām problēmām, kuras ir saistītas ar viņas vecākiem un meitiņas tēvu. Taču viņa viņam pateica, ka vēlas šīs attiecības uz gadu pārtraukt, lai viņš varētu nostabilizēties dzīvē. Tas varētu norādīt uz to, ka viņa noskaņota gaidīt un šodien nevar izvēlēties, kā turpināt savu personīgo dzīvi. Tāpēc viņa arī negrib atklāt Jūsu attiecības.

Interesanti, cik bieži meitiņas tēvs vēlas ar viņu tikties? Ja šīs tikšanās notiek reti, tad viņiem grūti uz kaut ko cerēt. Droši vien, ka viss tas arī ietekmē jūsu seksuālās problēmas. Esiet pacietīgs. Jūs varat saglabāt attiecības, ja pagaidām paliksiet tikai par draugu un palīgu. Cerēsim, ka laime uzsmaidīs arī Jums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!