Foto: Dzīvnieku SOS
Līziņas (Lī) stāsts: Mani iepriekšējie saimnieki nodeva mani... Atveda uz klīniku iemidzināt, bet tā nenotika! Ārsti pateica, ka esmu vesela un mīlīga un man vajadzētu atrast jaunas mājas. Tā nu šobrīd esmu pagaidu mājās, kur par mani ļoti rūpējas un man šeit patīk, bet ļoti, ļoti gaidu, kad atradīsies mani īstie un vienīgie saimnieki!
Esmu dzīvespriecīga, patīk dauzīties un lēkāt, spēlēties ar saviem pagaidu saimniekiem un viņu labradoru Beketu. Man ļoti patīk gulšņāt uz dīvāna un gultas - citur neguļu nekur! Kāpēc gan vajadzētu gulēt uz grīdas, ja ir iespējams gulēt dīvānā - un sapņot par saviem īstajiem saimniekiem... Un vēl man patīk ieritināties audžuvecākiem azotē...

Es baidos, kad man kāds uzkliedz, tad var gadīties maza peļķīte... Bet es apsolu, es labošos! Izturies pret mani labi!

Un vēl - audžuvecāki sakot, ka es neesmu nekad mācīta, es vēl neesmu sapratusi, vai man patīk mācīties, vai nē... Vispār jau laikam patīk! Tagad esmu jau iemācījusies sēdēt un dot ķepu! Viņi saka, ka es esmu ļoti attapīga meitene! Man vēl ir tikai pieci mēneši, es vēl varu visu iemācīties!

Audžuvecāki saka, ka es esmu burvīga maza meitene. Vēl viņi saka, ka atdošot mani tikai tiem, kas par mani labi rūpēšoties (dīvāns būs???), un nelikšot pie ķēdes, un nelikšot sargāt kaut ko (nu, man patīk mazlietiņ uzriet svešiniekiem, nekad jau nevar zināt, kas sagaida).

Atraktīvo sunīti bildēs varat redzēt arī šeit: Līziņas fotoalbums.

Ja esat gatavi uzņemties šīs rūpes un rezultātā iegūt sev lielisku draudzeni – zvaniet 26664407!

Par citiem mīļdzīvniekiem, kuri meklē jaunas mājas, var uzzināt Dzīvnieku SOS vortāla sadaļā "Aktualitātes".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!