Jauniešu kultūras portāls HC.LV aizsāk informatīvu kampaņu, kuras mērķis ir darīt plašākai publikai zināmu informāciju un iespējas palīdzēt dzīvnieku patversmei “Dzīvnieku Draugs”. Portāla HC.LV komanda ir izveidojusi un publicējusi portālā Interneta reklāmas banerus, kuros ir izteikts aicinājums apmeklēt patversmes “Dzīvnieku Draugs” mājas lapu.

Turpat ir ievietotas arī instrukcijas, kā šos reklāmas banerus var izvietot citās mājas lapās.

Portāla HC.LV komanda aicina kompānijas, firmas, iestādes un privātpersonas atbalstīt šo kampaņu, izvietojot kādu no šiem baneriem savā mājas lapā, šādi palīdzot informēt plašāku publiku par dzīvnieku patversmi “Dzīvnieku Draugs”.

“Domāju, ka daudz efektīvāk ir nevis vienkārši izvietot šādu baneri mūsu portālā, bet gan aicināt arī citus darīt līdzīgi. Ne katrs var atlicināt laiku vai naudiņu, lai palīdzētu patversmei. Ar šo akciju mēs dodam iespēju katram palīdzēt patversmei informējot citus par iespējām tai palīdzēt. Tas neprasa ne daudz laika, nedz līdzekļus.

Iespējams, ka tieši pateicoties kādam no šiem Internetā izvietotajiem baneriem, par dzīvnieku patversmi uzzinās kāds, kas reāli tai var palīdzēt ar finansēm vai materiāliem. Es uzskatu,, ka iesaistīšanās šajā kampaņā ir lieliska iespēja palīdzēt dzīvnieku patversmei “Dzīvnieku Draugs”, un vienlaicīgi tas ir arī laba iespēja sava vai kompānijas tēla veidošanai,” saka jauniešu kultūras portāla HC.LV projektu koordinators Deniss Fedotovs.

Turpat HC.LV portālā tiks izvietots to mājas lapu saraksts, kuru īpašnieki, izvietojot savā mājas lapā patversmes baneri, izrādīs atbalstu šai kampaņai.

“Dzīvnieku Draugs” ir bezpeļņas dzīvnieku aizsardzības organizācija, kura ir nodibināta 1994. gadā ar Kristīnes Čilveres (Anglija) un Justa Karlsona (ASV) palīdzību un ir asociatīvs starptautisko organizāciju RSPCA (Royal Society for Prevention of Cruelty to Animals) un WSPA (World Society for the Protection of Animals) biedrs. 2001. gadā februārī “Dzīvnieku Draugs” atvēra patversmi Rīgā, Fr. Candera ielā 4 dzīvniekiem bezpajumtniekiem, kuriem ir nepieciešama rehabilitācija un pajumte. Patversme eksistē, pateicoties privātpersonu un firmu ziedojumiem, kā arī starptautisko dzīvnieku aizsardzības organizāciju finansiālai palīdzībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!