Ieva ir studente, kurai dzīve iemācījusi, kā lētāk un garšīgāk pagatavot ēdienu. Ievas ģimenē bijis ierasts ēst mājās gatavotu ēdienu, tāpēc publiskajās ēstuvēs pagatavotās maltītes Ieva nav iecienījusi, turklāt tās viņai šķiet pārāk dārgas.

„Ēdot ārpus mājas, man vienmēr ir pretenzijas - šis ēdiens ir par saldu, tas par maigu, cits par asu vai par treknu, tāpēc es izvēlos pagatavot tieši tādu ēdienu, kā man garšo," saka Ieva. Viņai ir svarīgi labi paēst, nevis knakstīties ap bezgala skaisti noformētu ēdiena porciju, no kuras ēdamā daļa ir tikai ceturtā daļa no šķīvja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!