Ainars ir divu bērnu tēvs, un tieši viņš ir tas cilvēks, kurš ģimenē rūpējas par to, lai visi būtu paēduši un veseli. Ainars lieliski gatavo, un tas ir viņa hobijs. Viņš ne tikai spēj pagatavot garšīgu maltīti pēc jau zināmām iestrādēm, bet arī eksperimentē, arvien radot kādu jaunu garšu vai līdz šim neierastu ēdienu salikumu.

Ainara mamma bija pavāre, un jau kopš bērnības viņam patika piedalīties ēdienu gatavošanā, nogaršot tos un interesēties par maltītē izmantojamām sastāvdaļām.

Ainars vairākus gadus ir strādājis par pavāru dažādos krodziņos un ēstuvēs, lai arī viņa pamatprofesija ir mediķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!