Sastāvs 10 porc.:
  • ļoti stipra kafija 0,350 l
  • mascarpone siers 1 paciņa
  • biskvīts vai biskvīta cepumi
  • salds krējums 0,85 l
  • konjaks vai brendijs 0,07 l
  • kakao
  • cukurs
  • vanilīns
  • Pagatavošana

    1 paciņu mascarpone sieru saputo ar saldo krējumu, cukuru un vanilīnu pēc garšas. Kafiju sajauc ar konjaku. Paņem stūrainu formu, ieklāj biskvītu vai cepumiņus, diezgan bagātīgi samitrina ar kafiju, ieklāj 1/3 krēma, liek atkal biskvītu, samitrina, krēmu, biskvītu, samitrina, krēmu un kārtīgi pārber ar kakao.

    Ļauj ievilkties vismaz 12 stundas, tad griež gabalos.

    Pasniedz ar vaniļas mērci vai bez tās.

    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!