Pagatavošana
Vistas strēmelītes. Vistas gaļu sagriež strēmelītēs, marinē šādās sastāvdaļās: kečups, karijs, sojas mērce, eļļa, saldās paprikas pulveris, sāls, mazliet kartupeļu ciete. Visu kārtīgi samīca. Cep vistu gatavu, galvenais ir nepārcept, lai nebūtu sausa. Sagriež smalkākos gabaliņos.
Karija mērce. Sajauc majonēzi, skābo krējumu, saldo krējumu, pievieno kariju, sāli, mazliet cukuru. Visu kārtīgi izmaisa.
Uz picas pamatnes izziež picas mērci, pārber rīvētu sieru, virsū kārto sastāvdaļas, pārlej ar karija mērci un cep cepeškrāsnī.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit