Sastāvdaļas (4 personām):
• 1 paciņa cepumu "Selga" • 1 paciņa želatīna • 4 trauciņi jogurta "Baltais Premium" zemeņu vai ķiršu ar šokolādes skaidiņām (ja izvēlas citu jogurtu, tad tam nepieciešams pievienot vēl putukrējumu) • augļi vai ogas - pēc izvēles.

Pagatavošana: 40 min.

Traukā (vislabāk formā ar noņemamām sānu malām) izklāj cepumus. Izšķīdinātu želatīnu sajauc ar jogurtu (tā kā tas ir krēmveida, tad nav nepieciešams putukrējums). Pēc vēlmes, var iekšā smalki sagriezt augļus vai pievienot ogas.

Sajaukto jogurta masu pārlej cepumiem un ieliek ledusskapī, kad tas kļuvis nedaudz želejveidīgs - virsū liek augļus un ogas. Liek ledusskapī, kad stingra forma - ņem ārā un ēd.

Šo recepti iesaka Delfi lasītāja Anda Podziņa. Ja arī tu vēlies ieteikt citiem kādu recepti, nosūti to Delfi Sievietēm redakcijai uz e-pastu sieviete@delfi.lv. Vēlams pievienot arī gatavā ēdiena fotogrāfiju!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!