Foto: Publicitātes foto

Sievietēm pie rokas vienmēr ir iemīļotais aksesuārs - rokas somiņa. Taču nereti mēs piedzīvojam situācijas, kad šo svarīgo atribūtu nav kur nolikt. Atnākot uz biroju, lekcijām augstskolā, frizētavu, kafejnīcu, bieži vien redzams, ka soma būs jāauklē klēpī vai jānovieto vietā, kur nav ērti, tīri, droši. Beidzot problēmai ir risinājums - tagad arī Latvijā pieejami tā dēvētie mobilie somu āķi. Tā portālu Delfi informē pearls4us.com vadītāja Ailī Horna Butkeviča.

Kā stāsta  Horna Butkeviča, mobilie somu āķi (MSĀ) ir tikai 30 gramus smags priekšmetiņš, kas ērti iemetams tajā pašā rokassomā. Āķītis sastāv no 4 mikromagnētiņiem un gumijota pamatnes.

Eleganto, bet vienlaicīgi praktisko nieciņu apdarē izmantots dabīgais gliemežvāku perlamutrs. Atnākot uz vietu, kur nav nolikt somu, sieviete var eleganti izritinat MSĀ un pakārt savu somu pie galda vai kāda cita priekšmeta malas. Mazais nieks spēj turēt somu, kas sver līdz 10 kg.

Foto: Publicitātes foto

Tautas ticējums vēsta - noliksi savu somu uz grīdas - naudas nebūs, liksi uz galda - iedzīvosies parādos. Tad, lūk, risinājums, tā smejas Horna Butkeviča.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!