Foto: F64
Rīgas modes nedēļu uzsākusi savu trako skrējienu pakaļ aktuālākajām modes vēsmām - vakar vakarā savas skates modes zinātājiem rādīja lieliskās pašmāju modes mākslinieces Žanete Auziņa un Natālija Jansone, kā arī pašmāju zīmols Narciss. No arvalstu viesiem pirmie uz mēles kāpa lietuviešu zīmola D.Efect modeļi.

Zīmola "Žanete Auziņa" - produkcija balstīta uz krāsas, tekstūras un formas sintēzi. Tā māksliniece iegūst nepieciešamo kodu fantāzijas un praktiska pielietojuma apvienošanai. Vienlaikus māksliniece panākusi, ka apģērbi ir ērti valkājot un to stils ir neatkārtojams.

Modes mākslinieces mērķis ir radīt apģērbu, kas piemērots ikvienai dzīves situācijai, atstājot nepieciešamo pamatu kombinēšanai un radot iespējas pilnībā pārveidot tērpa noskaņu.


Natālijas Jansones rudens/ ziemas 2012/2013.gada apģērbu kolekcija "Safran" izgatavota no labāko itāļu ražotāju audumiem - vilna, zīds un īpaši apstrādāts mēteļu un žaketes vilnas audums - nodrošina paaugstinātu komfortu. Apģērba oderēm izmantots tikai dabīgais zīds un viskoze. Visus modeļus var viegli kombinēt vienu ar otru. Tie piemēroti jebkuras ķermeņa komplektācijas sievietēm. Natālijas Jansones zīmols paredzēts harizmātiskiem cilvēkiem bez vecuma ierobežojumiem. 


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!