Foto: Publicitātes foto
Džuliana Mūra, Sāra Džesika Pārkere, Mena Suvari, Kanje Vests, Helēna Kristensena, Selma Blēra, Alans Kumings un Čeizs Kraufords bija to viesu vidū, kuri vakar vakarā svinībās Ņujorkā atzīmēja H&M sadarbību ar Maison Martin Margiela. Tā portālu "Delfi" informē svinību rīkotāju pārstāvji.

Pasākums noritēja vairākos stāvos namā Beekman ielā Nr. 5 - vēsturiskā ēkā pilsētas finanšu centrā. Viesi baudīja iespēju iepazīt kolekciju ievērojamās horeogrāfes Annes Terēzas Kērsmakeres veidotos deju priekšnesumos, kā arī īpaši radītās mākslas instalācijās, un tad jau viesību vadību pārņēma diskžokejs, ļaujot klātesošajiem baudīt rīkotāju viesmīlību līdz rīta gaismai.

Kolekcija Maison Martin Margiela with H&M aptuveni 230 H&M veikalos visā pasaulē tiks laista tirdzniecībā 15. novembrī. "Mēs ļoti priecājamies par iespēju parādīt kolekciju Maison Martin Margiela with H&M Ņujorkā šajā pasākumā. Maison Martin Margiela koncepcija ir savus darbus izrādīt netradicionālā kontekstā. Instalāciju un izrādes apvienojums lieliski atspoguļoja šīs ēkas dvēseli un ļāva māksliniekiem sadarbības rezultātā radīto kolekciju paust veidā, kuru tie uzskatīja par vispiemērotāko." Maison Martin Margiela. "Šīvakara viesības bija aizraujošs un pārsteigumiem bagāts notikums. Katrā telpā un katrā stāvā atklājās aizvien jauni pārsteigumi. Instalācijas izcēla Maison Martin Margiela with H&M kolekciju vispārsteidzošākajā un oriģinālākajā veidā, un esam pārliecināti, ka mūsu pircēji noteikti novērtēs šo lielisko kolekciju," teic Margarēta van den Boša, H&M radošā konsultante.


Senā un savā mūžā daudz piedzīvojusī ēka, kura ietver ar stikla jumtu segtu iekšpagalmu un par godu šim pasākumam ir rotāta ar Maison Martin Margiela with H&M kolekcijas stilistisko logotipu tai raksturīgajos baltajos toņos, bija vispiemērotākā vieta šīm svinībām. Slavenā horeogrāfe Anne Terēza de Kērsmakere radīja neaizmirstamu un krāšņu izrādi smilšu laukumos, kura risinājās visu vakaru dažādos stāvos. Anne Terēza un viņas dejotāji izrādes laikā izņēma apģērbus no kolekcijas, radot dinamiskas un spontānas mākslas instalācijas.

Kopā ar H&M radītā kolekcija - Maison Martin Margiela dažādu sezonu apģērbu un aksesuāru klāsts mūsdienīgā atveidojumā - tika atklāta īpašās mākslas instalācijās dažādos stāvos: mākslinieki Daniels Aršams, Frederiks Šavo un Noemija Godāla īpaši šim pasākumam radīja skulptūras, gaismas rotaļu instalācijas un fotogrāfijas.

"Šī ir apbrīnojama sadarbības kolekcija! Margiela ir skaists zīmols - māksliniecisks, ikonisks un vienmēr spēcīgs. Un H&M kvalitāte ir vienmēr apbrīnojama. Mode ir lieliska, jo tā atspoguļo to, kas Tu esi", saka Džuliana Mūra.

”Tas ir neticami un tik satraucoši godināt vienu no maniem iemīļotākajiem dizaineriem. Viņi ir noslēpumaini un neatvairāmi, un es ilgus gadus esmu bijusi liela Margiela fane. H&M, nu, paskatieties uz piedāvātajām vīriešu un sieviešu līnijām! Tā ir forša iespēja cilvēkiem tikt pie lieliskiem dizaineriem. Luksus ir pieejams katram. Tas ir ļoti demokrātiski un esmu pilnībā par to", saka Sāra Džesika Pārkere.

”Esmu liela Margielas fane un es mīlu H&M - tā ir spēcīga sadarbība. H&M izvēle mani vienmēr pārsteidz, katrs dizainers, ko viņi ir izvēlējušiem ir interesants man. Es vienmēr kopā ar savu mammu stāvu agrajos rītos rindā. Esmu Margielas fane kopš viņu pirmsākumiem", saka Helēna Kristensena.

”Esmu te, lai redzētu skaisto Margielas kolekciju. Man patīk kā veids, kā H&M sadarbojas ar dizaineriem. Tā ir liela lieta, padarīt drēbes stilīgas par pieejamu cenu. Sadarbības kolekciju ideja ir apsveicama, tās vienmēr ir tiešām pārsteidzošas", saka Alans Kumings.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!