Foto: DELFI
Elegantu un neparastu aksesuāru cienītājiem par prieku tirdzniecībā parādījušies visai neparasti koka tauriņi, kas apveltīti gandrīz ar tādu kā 3D efektu. Kā portāls "Delfi" novēroja Kalnciema kvartāla tirdziņā - pašmāju zīmola 'Bug' radītie koka tauriņi izraisa dzīvu interesi kā vīriešos, tā sievietēs.

"Bug" tauriņi izskatās tik piesaistoši, ka pirmajā acu uzmetienā liek šaubīties un prātot - no kāda īsti materiāla tie veidoti?


Tos var nēsāt kā vīrieši, tā sievietes, jo tajos iestrādāts ļoti ērts piespraudes stiprinājums. Liec pie kā vien vēlies - matu lentām, klasiski pie krādziņas vai kā parastu piespraudi. Īsta stila pērlīte!

Tauriņi veidoti no dažādas koksnes un to kombinācijām - kā, piemēram, sarkankoka, ozola un izturīgās wenge, ko parasti izmanto kā apdares materiālu interjeros. Tie apstrādāti ar lineļļu un šellaku, kas izceļ koksnes dabīgo izskatu, vai arī vasku, kas tos padara matētus.

Šos oriģinālos koka aksesuārus darbnīcā "Mirdza" veido Dzintars Volmanis, Roberts Strautnieks un Madara Lesīte. Šos darbus iecienījuši izvēlīgi pircēji, bieži vien izvēloties tauriņus kā dāvanu saviem draugiem vai ģimenei.

Brīnišķīgo "koka mantiņu" cena atkarīga no izvēlētā tauriņa materiāla un variē no 13 līdz 15 latiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!