Foto: LETA
Neraugoties uz krīzi un grūtībām "Dzintars" ne tikai ražo parfimēriju, bet arī veido arvien jaunus aromātus. Šonedēļ veikalos parādījās jauna parfimērijas līnija "Dzintars" Lady Dream. Tā portālu Delfi informē uzņēmuma pārstāvji.

Dzintarā jau vairākas 10 gades  eksistē unikāla parfimērijas skola, kādas darbojas tikai pašiem zināmākajiem parfimērijas namiem. Smaržu un tualetes ūdeņu radīšana aizņem ne vienu vien mēnesi, jo ir nepieciešams radīt ne vien aromātu, bet arī  pārliecināties, vai produkts būs interesants patērētājiem.

"Dzintars vienmēr ir devis priekšroku jaunradei. Mums ir vēlējušies līdzināties visi bijušās padomju savienības uzņēmumi. Šodien mēs ne tikai ražojam iecienītus aromātus, bet arī piedāvājam lielu klāstu jaunu aromātu. Lady Dream - tā ir parfimērija dāmām, kuras vēlas sevī saglabāt romantisko pasauli, aizsargāties no pasaulīgām un laicīgām grūtībām," komentē A/S "Dzintars" valdes priekšsēdētājs Iļja Gerčikovs.

Vairāk kā 60  zīmola firmas veikalu gaida pircējus Latvijā, Krievijā, Ukrainā, Igaunijā un Grūzijā. Asortiments sevī ietver vairāk kā 1000 veidu kosmētikas, parfimērijas produktu (parfimērijas veidu klāsts pārsniedz 160 nosaukumu), kā arī dekoratīvās kosmētikas izstrādājumi. A/S "Dzintars" lepojas ar ķīmijas, fizikālas un mikrobioloģiskās kontroles laboratorijām, kā arī ar unikālo patērētāju prasību kosmētisko produktu instrumentālās analīzes laboratoriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!