Lasītājas jautājums: Vēlos lūgt Jūsu padomu, pie kāda ārsta lai eju. Divos vārdos mana problēma ir tāda: pirms gada lietoju kontr. tabletes, sākoties mēnešreizēm, tās vairs nebeidzās, liela asiņošana (līdz pat ģībšanai, jo zaudēju tiešām daudz asiņu).
Gāju pie viena, otra, trešā ārsta, visi teica, ka ar mani viss ir kārtībā, tabletes vairs nedzēru, katrs ārsts man izrakstīja citas zāles, ejot no viena ārsta pie otra. Tas tā turpinājās pāris mēnešus, līdz viens ārsts uztaisīja man tīrīšanu, asiņošana beidzās, bet sākās, savukārt, stipras sāpes olnīcu rajonā. Esmu taisījusi visādas analīzes, sonogrāfijas .... Visi saka, ka ar mani viss ir kārtībā... Negribas ticēt, ka tur neko nevar izdarīt. Sāpes ir izteikti spēcīgas, braucot transportlīdzekļos, ilgstoši sēžot... Negribas kārtējo reizi izdot naudu par ārstu un zālēm, ja tam nav nekādas jēgas... kā līdz šim... Paldies.

''Veselības centrs 4'' ginekologs dr. M. Zamullo (tālr. 7294408) :

Varam ieteikt šo problēmu risināt ne tikai ar ginekologu, bet arī ar ģimenes ārstu, lai izslēgtu iespēju par citu organisma sistēmu saslimšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!