Sastāvdaļas:

  • 2 olas
  • 1 nepilna glāze cukura
  • vaniļas cukurs vai esence (šķipsniņa vai 2-3 pilieni)
  • 1 glāze kefīra
  • 2 glāzes miltu
  • 1 paciņa cepamā pulvera
  • 5 lieli rabarberi
  • cukurs un kanēlis - apkaisīšanai
  • Pagatavošana (laiks: 60 minūtes)

    Nomazgā, notīra un sagriež rabarberus.

    Sakuļ olas, pievieno cukuru un vaniļas cukuru. Pielej klāt kefīru un pievieno cepamo pulveri. Beigās pievieno miltus un kārtīgi samaisa.

    Ielej ieziestā formā, vai ar cepešpapīru izliktā formā (lieto lielo cepeškrāsns paplāti).

    Sagatavotos rabarberus sakārto uz mīklas un pārkaisa ar sajauktu cukuru un kanēli.

    Cep cepeškrāsnī 35-45 min. 180 grādu temperatūrā.

    Padoms - rabarberu vietā var lietot arī ābolus - tādam mīklas daudzumam būs nepieciešami apmēram četri veseli, lieli āboli.

    Labu apetīti!

    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!