Izveidots saraksts ar produktiem, kas sievietēm palīdz noturēt savu jaunību un padarīt sevi vēl skaistāku. Saraksts sastāv no astoņiem produktiem, kuru garša arī ir lieliska.
Tātad, pirmais ir auglis -
avokado
. Tas satur tādus vitamīnus kā A, B, C un D, kā arī vielas, kuras palīdz asinīs šķelt holesterīnu. Avokado lietošana nodrošinās samtainu ādu un spīdīgus matus.

Produkts Nr. 2 ir šķovēti kāposti. Tieši šis produkts jūs atbrīvos no šlakvielām. Turklāt nodrošinās arī nepieciešamo zarnu trakta mikrovidi.

Trešais ir kivi. Tieši šis auglis satur vitamīnu C un beta karotīnu, kas gadu gaitā palīdzēs ādu uzturēt tvirtu, turklāt regulāri palīdzēs uzturēt nepieciešamo kolagēna daudzumu.

Ceturtais produkts ir grieķu rieksti. Ir zināms, ka šie rieksti novērš ādas novecošanos un veiksmīgi to mitrina.

Nr.5 - kvieši. Labvēlīgi ietekmē organisma audus, kas satur visus orgānus.

Sestais produkts ir siers, turklāt vislabāk, ja tas ir cietais siers. Siers ir bagāts ar kalciju, olbaltumvielām un fosforu.

Nr.7 - šampinjoni. Tā sastāvā ir divi spēcīgi antioksidanti: vitamīns B5 un selēns. Tas novērš grumbiņu rašanos un uztur ādas krāsu veselīgu.

Un visbeidzot 8. produkts - austeres. Svarīgākais, ko iegūst no austeru lietošanas ir minerālvielas. Tās, savukārt, nostiprina nagus un piešķir spīdumu matiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!