Lieldienu svinēšana saistās ar noteiktām tradīcijām, un vairumam šo svētku centrālais notikums ir olu krāsošana, ripināšana un ēšana. Kas gan var būt labāks par svētku maltīti ģimenes vai draugu lokā! Sāciet dienu pie skaisti klāta Lieldienu galda ar pavasara ziediem, raibām olām un neikdienišķiem ēdieniem. Iedvesmai piedāvājam Lieldienu ēdienu receptes un tradīcijas.
Raiba kā Lieldienu ola

Tradicionālā Lieldienu maltīte un olu krāsošana

No mazas olas līdz prāvam jēram

Lieldienu maize

Karaliskā Lieldienu pasha

Lieldienu cepumi

Pildītas Lieldienu olas

Lapu salāti ar paipalu olām un kūpinātu lasi

Biezpiens ar putukrējumu

Lieldienu mafini

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!