Foto: ČetrasSezonas.lv
Melone un avokado lieliski sader, tāpēc ka viens ir salds un maigs, otrs – krēmīgs un sātīgāks. Kopā ar kefīru, piparmētrām un čili – svaigs un sātīgs salikums. Tāds, kas tiešām atveldzēs karstā dienā un liks stiepties pēc jaunas bļodiņas. Pateicoties sātīgumam, katram nepieciešams pavisam maz.

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas liec blenderī un sablenderē krēmīgā zupā. Pasniedz. Ja vēlies ne tik biezu, pielej nedaudz auksta ūdens.

Sastāvdaļas:

  • 300 g avokado, nomizoti
  • 150 g melone, ļoti gatava, bez mizas
  • 800 ml kefīra
  • ½ tējk. ļoti smalki sakapāta čili
  • 8 lapiņas piparmētras
  • jūras sāls pēc garšas
  • ½ citrona sula
  • ½ tējk. balto piparu
  • ½ tējk. citronpiparu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!