Foto: stock.xchng

Atrast vakartērpu, kas patiesi patīk, labi izskatās un ir par pieņemamu samaksu, ir diezgan apgrūtinoši. Tāpēc "Delfi Sievietēm" sadarbībā ar interneta vortālu vakarterpi.lv izsludināja fotokonkursu ar tēmu "Komiskas situācijas saviesīgā pasākumā", kura uzvarētājai (mūsuprāt, labākās bildes autorei) dāvināsim Dāvanu karti Ls 100 vērtībā, par kuru uzvarētāja varēs iegādāties savu sapņu kleitu no salona "Kāzām un ballēm" dzīves skaistākajiem mirkļiem.

Tagad konkurss ir noslēdzies
un, izvērtējot visus iesūtītos foto, kļuva skaidrs, ka balvu pelnījusi fotogrāfija, kas šajā fotoalbumā ir Delfi lietotāju simpātija, t.i., saņēmusi visvairāk atsauksmju un pozitīvu komentāru, un ir arī visbiežāk aplūkotā un vislabāk novērtētā bilde, līdz ar to, paziņojam, ka
konkursa balvu saņem fotogrāfija:

"Nu, Runčuk, tu gan dabūsi!"
Fotogrāfiju iesūtījusi: Baiba Rēdere.
Fotogrāfijas autore: Ingūna Rībena.

Apsveicam ar uzvaru! Delfi redakcija sazināsies ar konkursa uzvarētāju Baibu Rēderi, lai paziņotu, kur un kā saņemt balvu.

Pateicamies visiem par piedalīšanos! Visas konkursam iesūtītās bildes ar bilžu parakstiem vari apskatīt šeit, Delfi Foto sadaļā.

Par portālu vakarterpi.lv:

Portāls vakarterpi.lv palīdzēs tev atrast savu salonu, kurā iegādāties vai nomāt tērpu, vai īsto šuvēju, kurš izlolos tavu sapņu kleitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!