Krāsaini, sulīgi, dabiski, svaigi augļi un dārzeņi ir gardākais un veselīgākais, ko saņem mūsu organisms šobrīd, gatavojoties ziemai. Tieši tagad ir īstais laiks, lai to, kas izaudzis dārzā, izmantotu lietderīgi – arī savam skaistumam.
Šajā rakstā:

Atslābinies un baudi

Esam tik ļoti aizrāvušās ar aizvien jaunu un jaunu (dārgāku un dārgāku) sejas kopšanas līdzekļu iegādi, ka kādā brīdī naudas var neatlikt nekam citam. Tādēļ piedāvājam palūkoties ledusskapī, dārzā vai dārzeņu veikalā un tur ieraudzīt visdabiskākos skaistuma eliksīrus.

Ikviena sieviete vēlas būt skaista un ilgstoši jauna, bet ne visas zina, kā to panākt saprātīgi. Daudzie krēmi, ko piedāvā skaistumkopšanas saloni un veikali, ir bagātināti ar vitamīniem un vērtīgām sastāvdaļām, kas padara ādu maigu, attauko, mitrina, attīra, pabaro vai arī iznīcina pūtītes un grumbas.

Iepazīstoties ar lielu daudzumu dažādu rūpnieciski izgatavoto dabisko sejas masku recepšu, rodas sajūta, ka it visu uz pasaules var izmantot, lai paildzinātu, atjaunotu un saglabātu mūsu skaistumu. Taču tos pašus rezultātus sola ābols, burkāns un jāņogas, kas dārzos elpo Latvijas saulaino un svaigo gaisu. Un visus šos dārzeņus ir jāmācās izmantot, jo katram no tiem ir barojošas, attīrošas, mitrinošas, tonizējošas un izlīdzinošas īpašības, ko varam lietderīgi izmantot savas sejas ādas kopšanai.

Ar dabiskas maskas palīdzību var uzlabot sejas ādu, bet, piemēram, no burkāniem tā kļūst oranža, tādēļ atkarībā no vēlamā rezultāta iesakām pamēģināt, bet ne īpaši aizrauties ar šīs maskas pielietošanu. Šādu sejas masku izmēģināšana neprasa lielus finansiālus ieguldījumus (kā maska no gurķu mizām, kuras tik un tā metam ārā), un, ja efekts nav sasniegts, vismaz esam atļāvušās pusstundu veltīt tikai sev un atpūtušās maskas pielietošanas laikā. Jo šīs procedūras pamatnoteikums – atslābināties un baudīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!