Izlasīju par Jūsu konkursu (par skaistumkopšanas pieredzi) un izdomāju izstāstīt Jums savas māsīcas pieredzi (pati viņa dzīvo Baltkrievijā, bet šo atgadījumu atrakstīja man vēstulē):
“Kad es mācījos 10.klasē, man likās, ka maniem matiem ir pelēcīga nokrāsa. Toreiz man ļoti patika melni mati, un es izdomāju nokrāsot savus matus melnus. Biju dzirdējusi, ka matus vislabāk krāsot ar hennu un basmu. Aizgāju uz tirgu, nopirku basmu, un atnākot mājās, ķēros pie krāsošanas.

Uzliku basmu, izturēju nepieciešamo laiku, un izskaloju. Kad es apskatījos spogulī, gandrīz vai noģību: mani mati palika zaļā krāsā! Sākumā gandrīz sāku raudāt, tad sapratu, ka basma bija veca...

Tā es kādu laiku staigāju zaļiem matiem. Klasesbiedri gan bija sajūsmā. Viņi nekad negaidīja, ka es varētu tā mainīt imidžu – no klusas klasiskā stila piekritējas uz tādu pank-hipija sajaukumu.”

Ar mani pašu bija cits gadījums. 12. klasē bija žetonu vakars, un gribēju savest sevi kārtībā. Nopirku jaunu masku, iepriekš, protams, neizmēģinot.

Uzliku uz sejas, nākamajā dienā visa seja bija pumpās. Izrādījās alerģija. Protams, nācās likt uz sejas tonālā krēma kārtu...

No tā laika cenšos jaunus līdzekļus izmēģināt iepriekš.

Autore: Jekaterina

Atpakaļ uz konkursa lapu: Skaistumkopšanas eksperte – katrā no mums!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!