Kuriozs gadījās pirms gadiem desmit (man tolaik bija 14 gadi), kad solāriji nebūt nebija tik populāri un pieejami kā tas ir šobrīd. Lai vai kā, ziemā pilnīgi bālai staigāt nebūt negribējās, bet kā tikt pie skaista iedeguma arī nebija ne jausmas.
Ar draudzenīti mājas bēniņos lasījām vecās "Atpūtas" un uzdūrāmies ģeniālai iedeguma receptei ziemas vidū. Proti, jāsarīvē burkāni un sarīvētā veidā jāliek uz sejas. Pirms Jaungada skolas diskotēkas tā arī izdarījām. Rīvējām burkānus un smērējām viena otrai uz sejas.

Gaidot vēlamo efektu, laiku īsinādamas vēl pārrunājām, ka vispār jau nevienai klasesbiedrenei šito numuru nevar stāstīt, visas citādi būs tikpat daiļas kā mēs.. :)) Pēc 15 min., kad mazgājām nost burkāna pārpalikumus, godīgi sakot, viena no otras nobijāmies. Gaidītā iedeguma toņa vietā abas bijām dzeltenīgi oranžas. Un tas oranžums ne ar ko nebija noņemams. Uz balli aizgājām, bet visi jautāja, kas atgadījies, vai neesot botkins. Ticiet vai nē, bet pateicoties šim piedzīvojumam, arī karotīnu saturošus vitamīnus vairs nelietoju.

Autore: Andra

Atpakaļ uz konkursa lapu: Skaistumkopšanas eksperte – katrā no mums!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!