Foto: DELFI
Reti, bet ir sanācis aiziet uz kādu sporta zāli nedaudz uzlabot savu vizuālo tēlu, lai gan tik un tā jau esmu neatvairāms. Bet šoreiz stāsts nebūs par mani, bet gan bērniem un viņu mammām.

Redzu, ka pa dienu daudz mammu nāk līdzi saviem dēliem, kuri ir vēl tik maziņi, ka nespēj paši apģērbties un viņiem tiek tā lieliskā iespēja iet mammai līdzi sieviešu ģērbutvē. U la lā ko tik tur tie mazie razgaļi var saskatīties... Ziniet? Dažreiz mani pat pārņem skaudība - kāpēc laikā, kad es augu, nebija tādu sporta klubu, un mamma mani neņēma kaut kur līdzi??

Atceros, bija filma par šo tematu, kur tāds topošais vīrietis, gan tikai trīs gadus vecs, aiziet līdzi mammai  un vēro kā sievietes pārģērbjas dušās, maina apakšveļu vai vienkārši klačojās tikai sievietēm saprotamā manierē. Tad viņš aiziet mājās un to visu atstāsta savam divgadīgajam brālītim.

Iedomājieties, ko tie mazie bērneļi būtu spējīgi izstāstīt pat pieaugušiem vīriešiem, kuri tā arī nekad neuzzinās, kāda atmosfēra valda sporta zāles sieviešu ģērbtuvē??

Sievietes gan zina, jo visur, kur esmu bijis, telpu apkopēja ir sieviete, un viņai ir atļauts uzmazgāt grīdu kamēr džeki vienās mātes miesās rosās 10 cm attālumā. Un kurš te cīnās par dzimumi vienlīdzību?

Netaisnība. Bunģis ir dusmīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!