Jautājums: Man ir liela čūla, un man ir aizdomas, ka varbūt tā jau ir ielaista, jo jau ir pagājuši divi gadi kopš bērna piedzimšanas.

Man kādreiz ginekoloģe bija Veselības centrā-4, bet es tur vairs neeju, jo, kad es biju stāvoklī, biju ieteikusi savai draudzenei, lai iet tur. Un mana daktere, neapārstējot viņu, piesaldēja čūlu un viņa dabūja iet pie cita ārsta ārstēties! Varbūt jūs man varētu pastāstīt, kur man griezties un cik tas maksā? Gaidīšu jūsu atbildi!

Atbild dr. Daiga Baranovska:

Lai izārstētu dzemdes kakla čūliņu, Jūs varat griezties pie jebkura ginekologa, t.sk. arī ārstu praksē QUARTUS. Izmaksas var atšķirties valsts un privātās medicīnas iestādēs. Ārstēšanās izdevumus privātpraksē Jums šajā gadījumā sastādīs vizītes cena (7-10 Ls), analīzes uz STS un citām infekcijām (~ 15 Ls), biopsija audu analīzei (~15 Ls), medikamenti, ja būs iekaisums (cena atkarīga no izraisītājiem, ~ 3-10 Ls), piesaldēšanas vai piededzināšanas procedūra (10-12 Ls).

Lasītāju ievērībai: Ja nevari rast atbildi uz savu jautājumu mūsu rakstu arhīvā, vēstuli sūti “Delfi Sievietēm” redakcijai uz e-pasta adresi sieviete@delfi.lv. Redakcija patur tiesības rediģēt teksta garumu un pareizrakstību, kā arī saglabāt vēstules autora anonimitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!