Jautājums: Jau no dzimšanas uz mana ķermeņa ir brūngani pleķi, kuru dēļ esmu iedzīvojusies diezgan lielos kompleksos, jo tie atrodas uz pēcpuses. No estētikas ne vēsts.

Ar katru gadu šī problēma mani satrauc arvien vairāk, jo, manuprāt, tiem ir tendence palielināties. Vasarā pludmalē nākas ievērot skatienus un arī neskaitāmus jautājumus par to – KAS TAS IR? Bezgala apgrūtinoši un nomācoši, jo savos 20 gados esmu jau no tā nogurusi. Nejūtos brīvi.

Esmu lasījusi, ka no pigmentiem var atbrīvoties, tādēļ gribu zināt – kur, kā un cik tas maksā un kas šādā gadījumā man būtu jādara, ja vēlos saņemt profesionāļa konsultāciju!? Jau iepriekš pateicos.

Atbild dermatoloģe M. Rone, “4.Dimensija”:

  1. Defekti uz ādas no bērnības ir galvenokārt nezināma iemesla un izcelsmes iedzimta problēma.
  2. Atbrīvoties no tiem ir grūti, turklāt nepieciešama onkologa vai dermatologa konsultācija.

Atbild SIA “Top Cosmetics’’ konsultante:

Lai saņemtu profesionālu konsultāciju, kā atbrīvoties no pigmenta plankumiem, iesakām apmeklēt speciālistu kosmētiskajā salonā, kur novērtēs Jūsu ādas stāvokli un ieteiks procedūras. (Iesakām - Christina-Biocitrin, Velvet Peel.)

Lasītāju ievērībai: Atbildes sagatavotas sadarbībā ar žurnālu “Les Nouvelles Esthétiques Latvia”. Nosūti savu jautājumu skaistumkopšanas ekspertiem: sieviete@delfi.lv. Raksti īsi, lietojot pareizu gramatiku un pieturzīmes. Redakcija patur tiesības rediģēt teksta garumu un pareizrakstību, kā arī saglabāt vēstules autora anonimitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!