Jautājums: Mēnesi atpakaļ biju pie sava ārsta uz pārbaudēm un analīzēm. (Tās bija parastās iztriepies. Ārsts teica, ka viss izskatās kārtībā un nav nepieciešamības ņemt citas analīzes. Jāpiebilst, ka tā bija ikgadējā pārbaude un nekādu sūdzību man nebija.) Tās bija labas un viss it kā bija kārtībā.

Mans draugs kādu nedēļu atpakaļ sāka sūdzēties, ka viņam pēc mīlēšanās uz priekšādiņas uzmetas pumpiņas un niez. Pēc pāris dienām pāriet. Pēc mīlēšanās atkal parādās. Es nekādas pārmaiņas savās sajūtās nemanu. Vai tā var būt kāda alerģija? Paldies par atbildi.

Atbild dr. Gunta Frīdenberga (ginekoloģes privātprakse Tukumā):

Tā varētu būt alerģiska reakcija, taču reizēm līdzīgas sūdzības partnerim var būt, ja sievietei ir sēnīšu infekcija vai bakteriālā vaginoze. Šajā gadījumā vislabāk būtu draugam iet pie ārsta, lai noskaidrotu sūdzību iemeslu.

Lasītāju ievērībai: Ja nevari rast atbildi uz savu jautājumu mūsu rakstu arhīvā, vēstuli sūti “Delfi Sievietēm” redakcijai uz e-pasta adresi sieviete@delfi.lv. Redakcija patur tiesības rediģēt teksta garumu un pareizrakstību, kā arī saglabāt vēstules autora anonimitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!