Jautājums: Labdien! Vēlos Jums pajautāt man nepatīkamu jautājumu. Vai Jūs, lūdzu, nepastāstītu, ko man darīt un kā ārstēties? Man parādījās vienu dienu pēc mēnešreižu beigšanās nepatīkama smaka un izdalījumi no maksts brūnā krāsā.

No sākuma nodomāju, ka vēl nav beigušās mēnešreizes, bet tad konstatēju, ka tā nepatīkamā smaka nav no mēnešreizēm. Ko lai es daru un kā lai ārstējos??? Paldies par atbildi!

Atbild dr. Gunta Frīdenberga, sadarbībā ar “Libresse”: Izdalījumi ar nepatīkamu smaku, kas atgādina zivju smaku, visbiežāk mēdz būt pie bakteriālās vaginozes, taču var būt, ka tā ir cita infekcija. Lai nozīmētu atbilstošu ārstēšanu, kas Jūs atbrīvos no nepatīkamajiem izdalījumiem, nepieciešams veikt analīzes un noteikt to patieso iemeslu.

Lasītāju ievērībai: Ja nevari atrast atbildi uz savu jautājumu mūsu rakstu arhīvā, vēstuli sūti “Delfi Sievietēm” redakcijai uz e-pasta adresi sieviete@delfi.lv. Raksti īsi, lietojot pareizu gramatiku un pieturzīmes. Redakcija patur tiesības rediģēt teksta garumu un pareizrakstību, kā arī saglabāt vēstules autora anonimitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!