Lasītāja jautā: Vēlos uzdot jautājumu, uz kuru vislabāk atbildēs manikīra speciālists. Man šobrīd ir pieaudzēti mākslīgie akrila nagi, bet tā kā viens neveiksmīgā kārtā ir nolūzis un tie vispār traucē darbā, tad vēlos nadziņus noņemt.

Salonā par to prasa lielu maksu. Tāpēc es vēlos uzzināt, kā šādus nadziņus var noņemt mājas apstākļos. Iepriekš man ir bijuši pielīmētie Brodvejas nagi - tos es viegli noņēmu ar speciālo šķīdinātāju, bet uz tagadējiem nadziņiem tas tik labi neiedarbojas. Vai speciālists varētu ieteikt kādu labāku līdzekli, un to, kur šādu līdzekli var iegādāties. Jau iepriekš pateicos par palīdzību!

Atbild “DELFI Sievietēm”: Aptaujātie skaistumkopšanas eksperti tomēr iesaka akrila nagus ļaut noņemt manikīra speciālistam, jo darot to pašai mājas apstākļos, no maza ievainojuma var rasties iekaisums.

Lasītāju ievērībai: Ja nevari atrast atbildi uz savu jautājumu mūsu rakstu arhīvā, vēstuli sūti “Delfi Sievietēm” redakcijai uz e-pasta adresi sieviete@delfi.lv. Raksti īsi, lietojot pareizu gramatiku un pieturzīmes. Redakcija patur tiesības rediģēt teksta garumu un pareizrakstību, kā arī saglabāt vēstules autores/-a anonimitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!