Jautājums: Gribētu jums pajautāt, pie kāda ārsta griezties, lai varētu atrisināt šādu problēmu. Man ir piena sēne, kas ir pastāvīgi organismā un ko neizdodas pievārēt. Papildus tam man vēl ir simptomi, raksturīgi cistītam – (kaut gan parastās analīzes neko sliktu neuzrāda).

Ļoti vēlējos uzzināt, vai Rīgā ir kāds ārsts vienā personā, kas varētu man palīdzēt? Jo kad aizeju pie ginekologa, viņš mani sūta pie urologa, sakot, ka vainīgs cistīts, kad aizeju pie urologa, viņš savukārt sūta pie ginekologa, sakot, ka visa vaina ir sēnītē. Paldies, ka uzklausījāt.

Atbild dr. Daiga Baranovska:

Palīdzēt Jums varētu tikpat labi ginekologs, kā urologs. Visdrīzāk būtu nepieciešams veikt ne tikai “parastās” analīzes, bet arī speciālus uzsējumus, kur nosaka gan konkrētu mikroorganismu klātbūtni, gan arī uz kādiem antibakteriālajiem līdzekļiem tie ir jutīgi.

Ar līdzīgiem simptomiem, kā cistīta vai piena sēnes gadījumā, mēdz noritēt arī tāda slimība kā kairināts urīnpūslis. Šīs slimības gadījumā vaina nav iekaisumā, bet, lai novērstu sūdzības, nepieciešami pavisam citas dabas medikamenti.

Ja nevarat atrast atbildes uz saviem jautājumiem citur, nāciet uz ārstu praksi QUARTUS. Kopā mēģināsim Jūsu problēmu atrisināt.

Lasītāju ievērībai: Lai saņemtu ārsta e-konsultāciju, lūdzu, nosūti savu jautājumu uz e-pasta adresi: sieviete@delfi.lv. Redakcija patur tiesības rediģēt teksta garumu un pareizrakstību, kā arī saglabāt vēstules autora anonimitāti. Šiem ieteikumiem ir tikai izglītojošs nolūks, un tie nevar aizstāt speciālista konsultāciju klātienē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!