Sastāvs: 3 olas; 10 g sviesta; 1 ēd. k. krējuma; 80 g garneļu; pipari, sāls; 1 ēd. k. lociņu.

Pagatavošana:

Olu pildījumam vislabāk izmantot Ziemeļjūras garneles, jo tām ir visintensīvākā garša.

Olas cieti novāra, uz īsu brīdi ieliek aukstā ūdenī un noloba vēl siltas. Olas pārgriež uz pusēm, uzmanīgi izņem ārā dzeltenumu un ieliek bļodā. Sajauc ar sviestu, kamēr dzeltenums vēl ir silts. Pievieno 1 ēd. k. krējuma un sajauc. Pievieno mazliet piparus un sāli.

Garneles sīki sagriež un iejauc šai masā. Var paturēt dažas garneles dekorēšanai. Olu - garneļu krēmu iepilda olu pusītēs un dekorē ar smalki sakapātiem lociņiem un garnelēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!