Foto: Publicitātes foto

Jautājums: Kas ir bezlaulību vainags? Kā iespējams to noņemt?
 
Atbild psiholoģe Nora Kalnmale, "Saules tempļa" skolotāja (garīgais skolotājas vārds: Narajana Devi), pieteikšanās uz vizīti Rīgā notiek pa tel. 26115531 vai e-pastu: saulestemplis@inbox.lv

Atbilde. Bezlaulības vainags ir negatīva energoinformatīvā programma, kas neļauj cilvēkam izveidot ģimeni. Pēc savas būtības un uzlikšanas metodikas tas ir tas pats, kas atburšanas rituāls.

Šīs programmas darbības mērķis - lai sievieti neviens nepamanītu, nepievērstu viņai uzmanību kā potenciālajam ģimenes veidošanas un dzimtas turpināšanas objektam. Vai arī, sarežģītākajā variantā, tāda sieviete, neatkarīgi no saviem ārējiem dotumiem, izraisa vīriešos negatīvas emocijas, sākot ar nicīgu neievērošanu līdz pat atklātai agresijai. Itin bieži vienlaikus sievietei tiek dota arī programma, kas viņai pašai atsit jebkādu vēlmi ar kādu kontaktēt, kā rezultātā sieviete pret apkārtējiem ir vienaldzīga. Tāds bezlaulības vainags ir maģiski uzlikts.

Bet vainags var būt arī neviena neuzlikts. Bieži tā cēlonis ir karma. Sieviete atstrādā negatīvo karmu, kā likums, tā ir ceturtās - piektās sieviešu līnijas paaudzes karma. Šajā gadījumā caur viņu tiek atstrādāti viņas dzimtas grēki vai, retāk, viņas personīgie grēki.

Jebkurā gadījumā bezlaulības vainags nav bezcerīgs gadījums. Pareiza tā diagnostika un lietpratēja pieeja var palīdzēt atbrīvoties no šīs negatīvās ietekmes jebkurai sievietei.

Kā rodas bezlaulību vainags?
Bezlaulības vainags var būt arī dzimtas lāsta sekas. Šajā gadījumā visas dzimtas sievietes (māte, vecmāmiņa) visu savu dzīvi nodzīvo vientulībā. Pēdējā laikā arvien biežāk nākas saskarties ar psiholoģiska rakstura bezlaulības vainagiem. Tādu vainagu iemesli slēpjas personīgajās īpašības, pasaules uzskatos un rakstura iezīmēs. Tamlīdzīgi vainagi ir viegli, ātri un nesāpīgi noņemami ar nosacījumu, ka upuris apzinās to un ir gatavs ieklausīties profesionāļu padomos attiecībā uz sava dzīvesveida un attiecību uztveres maiņu.

Psiholoģiskais bezlaulības vainags visbiežāk piemeklē valdonīgas, enerģiskas un patstāvīgas sievietes. Tādas dāmas atšķiras ar augstu sociālo aktivitāti, jo ģimenes programmas nerealizētā enerģija, kas katrā sievietē ir ielikta jau ģenētiskā līmenī, meklē savu izpausmi caur citām uzvedības programmām.

Viņa dzīvo ar prātu, nevis jūtām. Viņa sapņo par princi un vēlas, lai tas viņu padarītu laimīgu, apbērtu glāstiem un dāvanām, dāvātu maiguma okeānu. Bet no savas puses viņa nav gatava darīt kādu laimīgu un pat neuzskata to par vajadzīgu. Kā sekas, neskatoties uz sievietes veiksmēm biznesā, karjerā un iespējamo ārēju pievilcību, vīrieši viņu apiet ar līkumu.

Neviens negrib sist bumbu vienos vārtos. Jau no pirmajām iepazīšanās dienām šis sieviešu tips visus savus spēkus un iespējas virza uz potenciālā vīra pāraudzināšanu "pakārtošanu sev".

Tādām sievietēm vajadzētu izanalizēt sevi un savu uzvedību, koriģēt savus dzīves uzskatus un pārstāt būt līderēm it visā. Jums neviens neko nav parādā un, lai saņemtu nākamā vīra mīlestību un cieņu, ir jāpārstāj mēģināt palikt viņu zem savas tupeles.

Arī zems sievietes pašvērtējums var kļūt par vientulības cēloni. Šajos gadījumos visbiežāk ir vainīgi vecāki. Netālredzība, dažreiz pat banāls dažu mammīšu stulbums vienkārši šokē.

Ģimenēs, kurās vecāki bieži strīdas bērna klātbūtnē, kurās ģimenes atmosfēru pārpilda savstarpēja nemīlestība, bieži pat naids, kurās norma ir pastāvīgi meli, kurās plānprātīgas mātes un tēvi kompensē savu bezspēcību, nevarību un bezcerību uz bērna (un tieši stingrības un bardzības) rēķina, izaug bikli un kompleksu pārņemti bērni. Īpaši tas attiecas uz meitenēm.

Tādi cilvēki ļoti bieži nevar sakārtot savu personisko dzīvi. Viņi netic mīlestībai, neredz savas pozitīvās īpašības un nevar tās uzsvērt. Viņi nemāk izraisīt apkārtējo interesi un atdod priekšroku palikšanai maliņā. Tādas uzvedības rezultātu nav grūti paredzēt - vientulība ir viņu sabiedrotais.

Vai arī tieši otrādi - pašnovērtējums ir pārāk augsts. Skaistule, sportiste, gudriniece. Ar lielāko daļu pretendentu viņai ir vienkārši garlaicīgi, viņa neredz sevis "cienīgu" pretendentu. Ielauzties viņas pasaulē un spēt kļūt par viņas cienīgu, apmierinot milzīgos atlases kritērijus, ir spējīgs viens no miljona. Meitenes laimes izredzes varat aprēķināt paši.

Ir vēl arī agresīvas sievietes. Tādas pilnvērtīgā laulībā laimīgas nav nekad. Pirmā paaugstinātas agresijas pazīme pret apkārtējo pasauli ir sāpīgas mēnešreizes. Agresore vienmēr mēģina nomainīt sievietes lomu pret vīriešu, sākumā kļūst "lietišķi aktīva", pēc tam vienkārši kareivīga. Blakus tādai sievietei var veiksmīgi pastāvēt tikai sievietei līdzīgs vīrietis ( iņ pārsvars ), kas ar prieku mazgā veļu un auklē bērnus. Tādus vīriešus var saskaitīt uz pirkstiem un, līdz ar to, agresores laimes izredzes ir visai iluzoras.

Maģiskais bezlaulības vainags, kā jau tika rakstīts iepriekš, ir negatīva energoinformatīvā programma, kas ar ļauniem nolūkiem ir iestrādāta upura enerģētikā. Faktiski, tas ir kaitējums, kura mērķis ir vientulība. Tā rezultāts ir nepievilcīgi, pretējo dzimumu noraidoši enerģētiskie parametri jau zemapziņas un instinktīvā līmenī.

Kā sekas, pretējais dzimums izvairās no upura bez redzamiem iemesliem, un nekādi pūliņi un mēģinājumi labot situāciju nesniedz rezultātu.

Šādu kaitējumu nodara, bloķējot cilvēka apakšējo čakru enerģētiku, kas krasi pazemina objekta seksuālo pievilcību.

Bezlaulību vainags kā dzimtas lāsta sekas

Tas vienmēr skaidrojams ar karmiskiem iemesliem un tiek nodots no paaudzes paaudzē. Tādās ģimenēs vienmēr vērojama tendence, kas nosaka, ka visas dzimtas sievietes, pat vairākas paaudzes iepriekš ir palikušas un paliek vientuļas.

Tāpēc diagnosticēt ko tamlīdzīgu var arī patstāvīgi.

Lāsts būtībā ir dzimtas egregors, ko atstrādājušas vairākas paaudzes. Jo senāks ir lāsts, jo ilgāk ir barojies egregors, jo tas ir spēcīgāks, un ir daudz sarežģītāk sievieti atslēgt no tā.

Turklāt tādās ģimenēs vienmēr iemiesojas cilvēki, kuriem pagātnē ir bijusi tikai negatīva saskarsmes pieredze ar pretējo dzimumu. Tāda negatīva uzkrāšanās process vairāku dzīvju laikā tikai vairojas un, jo ilgāk uzkrājas tāda karma, jo sarežģītāk cilvēkam ir no tās atbrīvoties.

Ir nepieciešams apzināts un smalks darbs ar sevi. Daudzas sievietes tamlīdzīgā situācijā, zemapziņā izprotot visu problēmas sarežģītību, dodas uz klosteri un tur pilnībā atstrādā savu karmu, tā pārtraucot dzimtas lāstu. Tomēr šī izeja ir pārāk nežēlīga. Pastāv iespēja atbrīvoties no problēmas, neziedojot tai savu dzīvi un laimi.

Aprakstīt tamlīdzīga stāvokļa izraisīšanas tehniskos parametrus šeit nesāksim, jo kas tamlīdzīgs mūsu laikos, par laimi, ir sastopams diezgan reti, bet, otrkārt, tāpēc, ka bez laba un pārbaudīta profesionāļa palīdzības šeit vienalga nekas netiks atrisināts. Tas ir ļoti sarežģīts darbs. Un, tas nozīmē, ja jums ir pamats uzskatīt, ka esat dzimtas lāsta upuris, jums nav nepieciešama virspusēja analīze. Jums steidzami ir jāvēršas pēc palīdzības pie speciālista.

Laimīgas karmas enerģētika atšķiras

Redzīgie ir pamanījuši, ka laimīgas sievietes enerģētika krasi atšķiras no vientuļas sievietes enerģētikas.

Laimīgas sievietes enerģētiskajiem laukiem ir raksturīgs sievišķais konfigurācijas tips, kurā enerģijas pārsvars atrodas dzimumsfērā vai arī auras kokona lejasdaļā.

Vientuļu sieviešu enerģija, vairumā gadījumu, atrodas kokona augšējā daļā, tas ir vīrišķais tips. Enerģijas trūkums apakšējās daļās instinktīvi un neapzināti atgrūž no viņas vīriešus.

Vispār, pazemināta enerģētika jebkādā izpausmē ved pie vientulības. Tā arī ir vainagu un personīgās dzīves kaitējumu būtība - pazeminot objekta enerģētiku, viņu padara mazāk pievilcīgu, daudz blāvāku un neinteresantāku, nemanāmāku un neaktīvāku. Tādi cilvēki jau instinktīvā līmenī neinteresē pretējo dzimumu.

Kā atbrīvoties no bezlaulību vainaga?

Lai atbrīvotos no bezlaulības vainaga, ir jāatjauno pilnvērtīgs čakru sistēmas darbs, ko var ātri un efektīvi izdarīt ar Reiki praksi.

Ja cilvēks spēj patstāvīgi strādāt ar enerģijām, viņam ir patstāvīgi jāharmonizē čakru darbība, pievēršot īpašu uzmanību mulādhārai, svadhistānai, anahatai un adžnai. Šo čakru aktivizēšana un harmonizācija pati par sevi novērš visus tos cēloņus un sekas, kuru kopumu sauc par bezlaulības vainagu, stimulē aktivitāti un rada harmoniju personiskajā dzīvē.

Ja tādu iemaņu nav, ir jāvēršas pie laba Reiki meistara. Nepievērst uzmanību bezlaulības vainaga esamībai nozīmē nolemt sevi vientulībai un nosvītrot pat vismazāko izaugsmes un laimes iespēju šajā dzīvē.

Ir novērots, ka visbiežāk ar tamlīdzīgām problēmām saskaras sievietes, kas dzimušas Žurkas, Vērša, Gaiļa un Čūskas gados. Ja personīgās dzīves problēmas nosaka tikai astroloģiskie cēloņi, nav vērts mēģināt atbrīvoties no bezlaulības vainaga ar maģijas palīdzību.

Pat, ja teiksim, ar pieburšanas palīdzību jums izdosies nodibināt sākotnēji ārēji laimīgu ģimeni, ļoti drīz jūs atkal būsiet vientuļa. Jo katrs no mums šajā pasaulē ne jau nejauši ir ienācis noteiktā laikā. Dzimšanas datumu nosaka cēloņsakarības. Tie ir karmiski cēloņi un, lai tos pārvarētu ir jāizprot un jāstrādā ar problēmas sakni. Tas ir ļoti sarežģīts darbs un to veic Gars.

Svarīgākais, kas izriet no šī definējuma ir tas, ka jums nespēs palīdzēt neviens. Tā ir jūsu karma, jūsu Ceļš, jūsu krusts. Tas ir jūsu mērķis un dzīves jēga. Un tas, kas spēs noiet šo Ceļu, atrast sevī spēkus atpazīt savu nelaimju cēloni un mainīt sevi atbilstoši iegūtajām zināšanām - atrisinās visas savas šīs dzīves problēmas un paspers vēl vienu soli tuvāk Dievam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!