Foto: Publicitātes foto

Jautājums. Vēlējos uzdot Norai Kalnmalei sekojošu jautājumu. Esmu dzirdējusi, ka ūdenim piemīt fantastiskas īpašības, ka tas ir arī informācijas pārraidītājs. Man stāstīts, ka cilvēki ūdeni uzlādē, skaļi pasakot savas vēlmes. Vai tas patiesi darbojas un ja jā, kas īsti ir jādara? Un vai der jebkāds ūdens, arī krāna, vārīts vai veikalā pirkt, vai tikai avota ūdens? Vai Jūs varētu arī izskaidrot, kas ir tas īpašais, kas ūdenim piešķir šādas spējas?
Liels paldies jau iepriekš!

Atbild psiholoģe Nora Kalnmale, "Saules tempļa" skolotāja (garīgais skolotājas vārds: Narajana Devi), pieteikšanās uz vizīti Rīgā notiek pa tel. 26115531 vai e-pastu: saulestemplis@inbox.lv

Atbilde. Vairāku valstu zinātnieki ir pētījuši, kā vārdi iedarbojas uz ūdeni. Runātā teksta ietekmē ūdens molekulas īpaši strukturējas, veidojot sarežģītus ansambļus. Turklāt nevis skaņas stiprums, bet gan vārdu jēga ietekmē objektu. Vārdi neapšaubāmi ietekmē ūdens struktūru, bet mūsu ķermenī ir 70-80 procentu ūdens. Ar šiem pētījumiem Jūs variet tuvāk iepazīties: Masaru Emoto- ''Ūdens vēstījums'', Kijeva, Sofija, 2006.

Lai pagatavotu dziedniecisko ūdeni, vislabāk ir ņemt avota ūdeni, ja tāds nav pieejams, tad var ņemt ūdeni no ūdensvada, bet vispirms to īpaši jāapstrādā ar mantrām, kuras noņem negatīvo informāciju.

Kā pareizi attīrīt un pagatavot enerģētiski spēcīgu un dziedniecisku ūdeni, to detalizēti māca Reiki 2. pakāpē.

Nora Kalnmale

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!